18.1 C
Blanes
Maxi Rica i Joan Muntada, del sindicat FeSMC, durant la roda de premsa (ACN).

L’hotel L’Azure vulnera els drets sindicals, segons la UGT

El sindicat reclama a Treball actuar amb "fermesa" perquè se'ls exclou de l'elecció de delegats i s'ha acomiadat la seva candidata

Maxi Rica i Joan Muntada, del sindicat FeSMC, durant la roda de premsa (ACN).

Darreres Notícies

La UGT denuncia que l’hotel Azure de Lloret de Mar vulnera els drets sindicals i l’acusa de practicar la “pirateria empresarial”, segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN). El sindicat critica que, d’entrada, l’hotel ha dividit les seves branques d’activitat en cinc empreses diferents, cosa que impossibilita que l’establiment pugui tenir comitè i hagi d’escollir individualment els delegats sindicals.

Però a més, la UGT denuncia que l’hotel els exclou d’aquest procés i que ha arribat a acomiadar la candidata que havien proposat. El sindicat ja ho ha portat davant la Inspecció de Treball.

circo de las estrellas

El secretari general de la UGT a Girona, Maxi Rica, considera que “ens trobem davant una situació kafkiana, que pot suposar un pas enrere per al model sindical; reclamem que s’actuï amb fermesa”.

El secretari general reclama a la Inspecció de Treball que es personi a l’Azure perquè el procés d’elecció de delegats “es faci amb garanties”. Rica acusa l’hotel de Lloret de Mar d’actuar “amb mala praxi“.

L’ACN s’ha posat en contacte amb l’hotel Azure per obtenir la seva versió dels fets. De moment, però, no ha tingut resposta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist