17.2 C
Lloret de Mar

L’hotel Rosamar Es Blau s’especialitza en reunions i esdeveniments

L’establiment, que va obrir les portes dos anys enrere, es prepara per reobrir el pròxim 2021, amb oferta pensada per al sector MICE.

Hotel Rosamar Es Blau
Hotel Rosamar Es Blau

Darreres Notícies

L’Hotel Rosamar Es Blau s’especialitza en l’organització de reunions i esdeveniments. L’establiment, que va obrir les portes dos anys enrere, ja es prepara per reobrir el pròxim 2021, amb una oferta especialitzada el sector MICE, després d’un 2020 sense activitat, a causa de la pandèmia.

servicios profesionales jimenez

Montse Vilella, directora de Rosamar Hotels, assenyala que tenim “una bona oferta per a reunions petites i fins a 200 persones”. Argumenta que “preveiem demanda al 2021″.

rosamar7
Exterior de l’hotel Rosamar Es Blau.

Vilella afegeix que ja estan rebent reserves de cara a l’any vinent, en què esperen anar a tornant a la normalitat en la mesura del possible.

La directora de la cadena hotelera exposa que aquesta temporada ha estat “curta, de només 4 mesos”, en què han obert tres dels cinc establiments que tenen a Lloret.

Un d’ells és el Rosamar Màxim, adreçat només al públic adult. Compta amb 120 noves habitacions, distribuïdes en cinc plantes. A més, té una piscina a l’aire lliure, una zona d’spa i gimnàs. Està situat al Passeig Acàcies, número 5.

spot_img

El + Vist