8.5 C
Lloret de Mar
Hotel Rosamar Es Blau

L’hotel Rosamar Es Blau s’especialitza en reunions i esdeveniments

L’establiment, que va obrir les portes dos anys enrere, es prepara per reobrir el pròxim 2021, amb oferta pensada per al sector MICE.

Hotel Rosamar Es Blau

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

L’Hotel Rosamar Es Blau s’especialitza en l’organització de reunions i esdeveniments. L’establiment, que va obrir les portes dos anys enrere, ja es prepara per reobrir el pròxim 2021, amb una oferta especialitzada el sector MICE, després d’un 2020 sense activitat, a causa de la pandèmia.

Montse Vilella, directora de Rosamar Hotels, assenyala que tenim “una bona oferta per a reunions petites i fins a 200 persones”. Argumenta que “preveiem demanda al 2021″.

rosamar7
Exterior de l’hotel Rosamar Es Blau.

Vilella afegeix que ja estan rebent reserves de cara a l’any vinent, en què esperen anar a tornant a la normalitat en la mesura del possible.

La directora de la cadena hotelera exposa que aquesta temporada ha estat “curta, de només 4 mesos”, en què han obert tres dels cinc establiments que tenen a Lloret.

Un d’ells és el Rosamar Màxim, adreçat només al públic adult. Compta amb 120 noves habitacions, distribuïdes en cinc plantes. A més, té una piscina a l’aire lliure, una zona d’spa i gimnàs. Està situat al Passeig Acàcies, número 5.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.