17.9 C
Lloret de Mar

L’Hotel Samba crea un túnel del terror que vol que sigui referent en l’àmbit nacional

'Sonàmbula Hotel' obrirà les portes dissabte, diumenge i dilluns a la tarda; a més, hi haurà un passi familiar diumenge al matí.

Darreres Notícies

Sonàmbula Hotel obrirà les portes aquest cap de setmana a Lloret de Mar. L’Hotel Samba organitza el seu primer túnel del terror, obert als clients, però també a tots els veïns del municipi que tinguin ganes de gaudir d’una experiència terroríficament divertida.

El director de l’hotel, Pau Palacín, afirma que la por està assegurada.

“Serà divertit i terrorífic a l’hora; estarà tematitzat en un hotel encantat, on la gent no pot dormir i hi haurà personatges en diferents zones de l’hotel”

Pau Palacín

De dissabte a dilluns, el túnel de Sonàmbula Hotel obrirà les portes de cinc de la tarda a nou de la nit. A més, hi haurà la possibilitat de fer un passeig especial per a tota la família, diumenge al matí, d’onze a una.

“ASSEGUREM QUE LA GENT PASSARÀ BASTANTA POR, ELS QUE SIGUIN PORUCS HO PASSARAN MALAMENT; PER AIXÒ DIUMENGE AL MATÍ FAREM UN PASSI FAMILIAR MÉS LIGHT”

Pau Palacín

El preu és de cinc euros per persona. I les entrades es poden comprar de manera anticipada o bé allà mateix.

Una altra escena de Sonàmbula Hotel (Hotel Samba)
Una altra escena de Sonàmbula Hotel (Hotel Samba)

Per organitzar el túnel, l’Hotel Samba compta amb la col·laboració de La Caravana de les Arts i també de l’escenògraf lloretenc Víctor Peralta, que ha ambientat un hotel encantat.

“Hi ha escenaris que, si no hi ha ningú, realment no fa por, és tètric però fa por gràcies al personatge que viu dins de l’espai; altres sí que fa por, hi ha una mica de tot, he intentat pensar en el conjunt”

Víctor Peralta

Víctor Peralta també col·laborarà amb la Panic Race, que es farà aquest cap de setmana a Lloret. “És exterior i és molt més senzill per part meva, perquè la localització en si de nit ja fa por i jo només faig algunes petites intervencions, són més elements d’atrezzo que no pas escenografies o sets com els de l’Hotel Samba” , ha comentat Peralta.

Pel que fa al túnel del terror del Samba, Pau Palacín ha assegurat que fa temps que volien organitzar-lo i que la seva voluntat és que es converteixi en un referent en l’àmbit estatal. De moment, aquest dissabte, diumenge i dilluns se celebrarà la primera edició.

spot_img

El + Vist