10.8 C
Lloret de Mar

Liar Desire presenta el seu primer àlbum, titulat amb el nom del grup

El disc el formen vuit cançons, tot temes propis, i el single és 'Stand Up'.

Liar Desire
Liar Desire

Darreres Notícies

Liar Desire presenta el seu primer àlbum, titulat amb el nom de la mateixa formació. La cantant i guitarrista és la lloretenca Aida Velázquez, a qui acompanyen Sergio Pérez, Aitor Chaparro, Albert Susmozas i Carlos Peñafiel. El disc el formen vuit cançons, tot temes propis, i el single és Stand Up.

La banda ha aconseguit finançar el projecte a través de Verkami, un sistema pel qual qui vol fa una aportació econòmica a canvi de rebre alguna recompensa com marxandatge. A més, han comptat amb la col•laboració de grups coneguts, com Strombers o Boikot.

Liar Desire espera que la publicació del seu primer àlbum sigui una oportunitat per poder créixer en el món de la música. Es pot escoltar a través de plataformes digitals com Spotify, Itunes, Youtube o a la seva pàgina web. A més, el grup té programats, de moment, quatre concerts: el 13 de juny a Palafolls, el 21 de juliol a l’Ensorra’t de Blanes, el 13 d’agost a les barraques de Malgrat i el 5 de setembre a l’Alterfesta de Palafolls.

Recordem que Liar Desire va guanyar, l’any passat, el concurs de música jove Joan Trayter. La banda es va imposar davant de divuit formacions.

spot_img

El + Vist