31.5 C
Lloret de Mar
L'IE es mou, el 2018 (IE)

‘L’IE es mou’ aquest divendres per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física

Prop de 800 alumnes del centre participaran demà a la 7a edició de la cursa no competitiva, que serà solidària amb el Banc de Sang, Open Arms i els desplaçats ucraïnesos.

L'IE es mou, el 2018 (IE)

Darreres Notícies

Prop de 800 alumnes de l’Institut-Escola de Lloret de Mar se sumen al Dia Mundial de l’Activitat Física amb una cursa no competitiva que tindrà lloc demà divendres.

La prova estarà adaptada a les edats dels participants. Així doncs, els més petits faran un recorregut de 100 metres, mentre que els més grans correran un quilòmetre i mig al voltant del centre. I també hi haurà una cursa especial per als adults, tant professorat com famílies.

La jornada s’anomena L’Institut-Escola es mou i el sotsdirector del centre, Joan De Domingo, apunta que l’objectiu és fomentar l’activitat física.

“Hi ha gent que s’ho agafa més seriosament i li agrada arribar el primer, però el que volem és fomentar trenta minuts d’activitat física diària i que sigui una festa de l’esport”

Joan De Domingo

A banda de la cursa, hi haurà una sèrie d’activitats complementàries i algunes solidàries, en col·laboració amb el Banc de Sang i l’ONG Open Arms.

“Vendrem coses d’Open Arms, dins del Servei Comunitari; tindrem col·laboracions amb el Banc de Sang i l’AMPA també recaptarà diners per ajudar els ucraïnesos”

Joan De Domingo

Després de dos anys havent d’anul·lar la cursa per la situació de pandèmia, la de demà serà la 7a edició.

spot_img

El + Vist