22.6 C
Lloret de Mar

‘L’increïble viatge de la Caputxeta Galàctica’ arriba aquest diumenge al Teatre per a tota la família

La funció, amb la companyia Insectotròpics, es farà a les 12 hores i les entrades valen 7 euros.

L'increïble viatge de la Caputxeta Galàctica
L'increïble viatge de la Caputxeta Galàctica

Darreres Notícies

Una versió diferent i curiosa de la Caputxeta Vermella. És la proposta que fa la companyia Insectotròpics per aquest diumenge al Teatre de Lloret.

Sota el títol de L’increïble viatge de la Caputxeta Galàctica, els espectadors coneixeran els somnis més ocults d’aquest popular personatge. A més, descobriran una altra faceta del llop, que no serà tan dolent com sempre i que ajudarà la Caputxeta.

En Xano és el pintor en aquesta proposta dels Insectotròpics. I és que la posada en escena és d’allò més original i mostra tots els aspectes que hi ha darrere de l’obra. Es tracta d’un espectacle escènic d’art multimèdia. A més a més, l’obra vol transmetre valors com l’amistat o la importància de lluitar pels somnis.

L’increïble viatge de la Caputxeta Galàctica es podrà veure aquest diumenge, al teatre municipal, a partir de les dotze del migdia. El preu de les entrades és de 7 euros. També es pot optar pel pack família, amb les localitats a 5 euros amb la compra de 4 bitllets. I s’inclou dins del programa Apropa Cultura.

spot_img

El + Vist