3.7 C
Lloret de Mar
Cartell de TreballenGi

L’institut Coll i Rodés participarà a la fira comarcal d’ocupació per a joves, organitzada per la Cambra de Comerç de Girona

Els alumnes duran a terme un seguit de tallers, sobre cuina, pastisseria i restauració.

Cartell de TreballenGi

Darreres Notícies

L‘institut Coll i Rodés participarà a la Fira d’Ocupació TreballemGi, organitzada per la Cambra de Comerç de Girona i dedicada a la inserció laboral dels joves d’entre 16 i 29 anys. La cita és aquest dijous al matí a l’escola SAFA de Blanes.

Una quarantena d’alumnes dels diferents cicles formatius del centre lloretenc faran diferents tallers. El secretari del Coll i Rodés, Dídac Gómez, posa com a exemple que el cicle de Cuina i Gastronomia ensenyarà a fer fajitas. En aquesta mateixa línia, els alumnes del cicle de Forneria, pastisseria i confiteria ensenyaran a elaborar bunyols i els de Serveis en restauració faran un taller de cocteleria.

Alumnes del cicle de Serveis en restauració (Institut Coll i Rodés)

A més, set estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics ajudaran en l’organització de la fira.

Dídac Gómez creu que és una iniciativa molt bona perquè els alumnes posin en pràctica els seus coneixements, però també per captar joves perquè s’apuntin a algun dels cicles que ofereix el centre, on la inserció laboral és gairebé del 100%.

L’objectiu principal de la fira d’ocupació TreballemGi, però, és permetre que les empreses i entitats locals amb necessitat d’incorporar joves puguin fer-ho, i també ajudar a la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina.

En aquest sentit, la cita d’aquest dijous comptarà amb prop de 100 ofertes laborals per a joves, amb més de 30 empreses i uns 80 perfils professionals. Els interessats en accedir a aquestes ofertes s’han d’inscriure al web de TreballemGi.

L’institut Rocagrossa també hi col·labora fent difusió de la cita entre els seus alumnes i des del Puntet faciliten tot tipus d’informació relacionada amb l’esdeveniment i de tot el que s’hi podrà trobar.

A més, l’esdeveniment compta amb el suport dels ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Maçanet de la Selva, Santa Coloma de Farners, el Consell Comarcal de la Selva i el Sevei d’Ocupació de Catalunya.

TreballemGi compta amb l’èxit de dues edicions precedents celebrades a Figueres i Girona.

spot_img

El + Vist