21.6 C
Lloret de Mar

L’Institut-Escola fa una crida a donar sang, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física

Serà aquest divendres, quan el centre celebrarà la 6a edició de 'L'IE es mou'.

Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat

Darreres Notícies

Més de 700 alumnes de l’Institut-Escola de Lloret passaran el matí d’aquest divendres fent esport. El centre organitza la sisena edició de L’IE es mou, amb què el centre educatiu, situat a Fenals, se suma a la commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física.

Una de les professores, Rosa Rovira, explica que la intenció és fomentar l’exercici i hi haurà proves adaptades a totes les edats, des de P3 fins a 4t d’ESO.

Les curses es faran al voltant de l’institut-escola i, a més, per acabar podran córrer també pares, mares i professors, que hauran de córrer 600 metres. S’espera, com cada any, que tothom gaudeixi d’aquesta jornada a l’aire lliure.

Aquesta edició, però, arriba amb una novetat destacada: es farà una campanya de donació de sang allà mateix. Hi haurà un bus del Banc de Sang, a petició dels alumnes, que han impulsat aquesta acció com a servei comunitari. Un dels alumnes, Marc Rico, remarca que és important fomentar les donacions de sang.

Aleixo Míguez i Badrine Bardadi, també alumnes del centre, fan una crida als veïns perquè col·laborin amb la causa perquè les reserves de sang són molt baixes i tothom pot necessitar sang en algun moment de la seva vida. Marc Rico recorda que amb una donació es poden salvar fins a tres vides.

Les persones que vulguin donar sang aquest divendres a l’institut-escola podran fer-ho al matí, de deu a una. A més, també divendres, el Banc de Sang serà al Teatre Municipal, de deu a dues i de quatre a dos quarts de vuit.

Recordem que també es pot donar sang avui d’una a tres i de quatre a vuit, al Rocagrossa.

spot_img

El + Vist