6.4 C
Lloret de Mar

L’institut Rocagrossa organitza una jornada per captar empreses per a la formació d’FP dual

Es tracta d’una formació que combina la part acadèmica amb l’aprenenatge remunerat en una empresa. La jornada serà aquest dijous, a les 9 hores, a l'Evenia.

Darreres Notícies

L’institut Rocagrossa organitza una jornada aquest dijous, 12 de març, per donar a conèixer la seva oferta en formació d’FP dual. Es tracta d’una formació que combina la part acadèmica amb l’aprenenatge remunerat en una empresa. En alguns casos, l’alumne, un cop fet el cicle corresponent, s’hi queda a treballar i entra així en el mercat laboral.

És el cas d’en Loek i el que li pot passar a la Maria. Els dos són o han estat alumnes de l’institut Rocagrossa de Lloret de Mar. En concret, d’un cicle superior d’activitats físico-esportives. En Loek va estar de pràctiques a la piscina de Tossa de Mar i ara ja hi treballa, amb un contracte per tot l’any. La Maria encara està estudiant a l’institut, una tasca que combina amb les pràctiques a la piscina.

La piscina de Tossa, que compta amb un gimnàs i altres serveis, té un conveni amb el Rocagrossa, per acollir pràctiques de la FP Dual. Ho ha explicat el director de l’institut, Quique Molina.

L’estada de pràctiques, que són remunerades, afavoreix els alumnes i també a l’empresa. En aquest cas, la piscina de Tossa, que gestiona l’empresa Triangulum Esport i Lleure. El director és Víctor Bescós.

El conveni amb la piscina de Tossa i el Rocagrossa és un cas d’èxit, que demostra que la formació dual funciona. Per tal de trobar més empreses que vulguin col•laborar en aquest tipus de formació, l’institut Rocagrossa organitza una jornada per a empreses i institucions aquest dijous.

A més de donar a conèixer la FP Dual, l’acte també pretén incentivar l’emprenedoria de l’alumnat i empoderar la dona. Aquest 12 de març, a partir de les 9 del matí, a l’hotel Evenia Olympic Resort.

spot_img

El + Vist