Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Jordi Moreras

L’islam centrarà la xerrada del professor d’Antropologia Jordi Moreras

Tindrà lloc avui, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca.

Jordi Moreras

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta tarda es farà una xerrada sobre l’islam, que anirà a càrrec de Jordi Moreras, professor d’Antropologia de la Universitat Rovira i Virgili i expert en les comunitats musulmanes a Catalunya.

La conferència serà un acostament a l’Islam des de la proximitat, donats els més 40 anys amb veïns a Catalunya que professen la religió islàmica. Una de les finalitats és evidenciar que hi ha estereotips i prejudicis respecte a un col•lectiu que, per definició, és divers.

L’acte aportarà elements de context per tal de reconstruir les percepcions a Catalunya sobre l’Islam i els musulmans, i contribuir d’aquesta manera a fer més substantiva i real la idea de convivència.

La xerrada L’islam, com més proper, més desconegut, a càrrec del professor universitari Jordi Moreras, es duu a terme avui, a partir de dos quarts de 8 del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.