17.4 C
Lloret de Mar

Lloll Bertran, Lolita Flores, Pep Tosar i Fermí Reixach passaran pel teatre aquesta temporada

La cartellera es va presentar divendres amb un gran acte obert a tothom.

Portada de la programació
Portada de la programació

Darreres Notícies

Lloll Bertran, Lolita Flores, Pep Tosar o Fermí Reixach són alguns dels actors que passaran pel teatre de Lloret aquesta temporada. La cartellera es va presentar divendres amb un gran acte obert a tothom.

servicios profesionales jimenez

La directora del teatre, Amaranta Gibert, exposa que algunes obres s’han programat amb la voluntat de fomentar el paper de les dones en el món teatral: “Tenim moltes dones actrius, dramaturgues i directores que passaran pel teatre aquesta temporada, per exemple Lolita Flores, Barbes de Balena que és un espectacle íntegrament dirigit per dones i dedicat a la primera metgessa que hi va haver a l’Estat espanyol, espectacles familiars realitzats per dones com La Superbleda, Les Supertietes o la Dàmaris Gelabert.

La temporada també comptarà amb el cicle Lorca, dedicat al poeta que fa 82 anys que va ser assassinat. Amaranta Girbert recomana especialment Federico García de Pep Tosar el 16 de març. També s’ha programat Yerma d’una companyia jove Teatre Ingenu que ho veu des de l’actualitat, Lorca in Love estrenat per Quantus Teatre a l’Espai Off i Fermí Reixach oferirà Poeta en Nueva York

La temporada va començar dissabte mateix amb Justo Molinero, que va omplir el teatre en les dues funcions que va oferir de l’espectacle El hombre, la gran chapuza de Dios. Divendres de la setmana que ve, serà el torn d’Escape Show, un espectacle basat en els scapte rooms que estan de moda i que consisteixen en sortir d’un espai en un temps delimitat seguint unes pistes.

El niño de la tele, Barbes de balena (o de què estan fetes les cotilles), Lorca in love i #Lifespoiler són els quatre Espai Off o Espai In programats, alguns dins del teatre i alguns en altres llocs, però tots de petit format.

El regidor de Cultura, Albert Robert, assegura que s’ha buscat una programació molt variada i adreçada a públics diferents amb l’objectiu de seguir fent créixer el nombre d’espectadors.

En aquesta programació variada també hi haurà espai per a l’escena local, amb el grup del Casal de la Gent Gran, l’associació de balls de saló, l’Aula Municipal de Teatre, l’orquestra Jove de la Selva o el grup El Mirall de Blanes. De fet, l’Aula Municipal de Teatre tancarà la temporada el cap de setmana del 8 i 9 de juny amb les representacions de final de curs.

spot_img

El + Vist