10.1 C
Lloret de Mar

Lloret acull el Kid’s Innovation Fest, un congrés de les empreses dels sectors infantil i familiar

Entre altres coses, s'ha presentat un estudi que conclou que les famílies catalanes millennials aposten per un consum ètic.

Un moment del Kid's Innovation Fest (Ajuntament de Lloret de Mar)
Un moment del Kid's Innovation Fest (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Les famílies catalanes actuals, les formades pels anomenats millennials, aposten per un consum ètic. És una de les conclusions de l’estudi de tendències sobre famílies que ha dut a terme Kid’s Cluster i que ha presentat en el congrés Kid’s Innovation Fest, que se celebra a Lloret de Mar i compta amb el suport de Lloret Turisme.  

És la 5a edició d’aquesta trobada anual, en què es reuneixen les 80 empreses que formen aquesta associació sense ànim de lucre, que provenen de tots els àmbits i que vinculades a les famílies, als infants i a l’educació. Així ho ha explicat la directora del Kid’s Cluster, Anna López.

“Proposem una jornada i mitja de reflexió estratègica, de presentar estudis inèdits sobre les tendències que afecten les seves organitzacions, workshops temàtics i, en definitiva, un espai de trobada”

Anna López

Ha estat en el marc d’aquest congrés que s’han presentat els resultats de l’estudi de tendències sobre les famílies millennials. Un estudi que constata que les empreses han hagut d’adaptar els seus productes i serveis a les noves pautes de consum de les famílies, que demanen a les empreses que comparteixin els seus valors sobre sostenibilitat, igualtat social i justícia.

“El context actual de crisi i de canvi climàtic afecta a les decisions de compra de les noves famílies, que busquen productes que tinguin més en compte el territori i una mirada més inclusiva i diversa”

Anna López

Exemple d’aquesta adaptació són productes de cosmètica inclusius, bressols intel·ligents o joguines reciclables.

Un moment del Kid's Innovation Fest (Ajuntament de Lloret de Mar)
Un moment del Kid’s Innovation Fest (Ajuntament de Lloret de Mar)

La 5a edició del Kid’s Innovation Days va començar ahir a la tarda i s’ha allargat avui durant tot el dia, a l’hotel L’Azure. Per als membres de Kid’s Cluster té molt sentit fer la trobada a Lloret de Mar, ja que la destinació fa temps que aposta pel turisme familiar.

“Per a nosaltres encaixa moltíssim fer-ho a Lloret de Mar, perquè han fet una aposta clara de transformació cap a un turisme molt més familiar”

Anna López

El Kid’s Cluster fa més de deu anys que es va crear i compta amb associats de referència en el seus sectors d’activitat. A Catalunya, hi ha més de 400 empreses dedicades directa o indirectament al sector infantil i familiar i sumen una facturació de 3.500 milions d’euros.

spot_img

El + Vist