3.7 C
Lloret de Mar
Un moment del rodatge de la pel·lícula 'Costa de Film' (Lloret Turisme)

Lloret acull els rodatges d’una pel·lícula holandesa i d’un reportatge de jardins amb història

Són dues propostes molt diferents que demostren la varietat que ofereix Lloret de Mar.

Un moment del rodatge de la pel·lícula 'Costa de Film' (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha acollit aquests dies el rodatge d’una pel·lícula holandesa titulada Costa de film i l’enregistrament del reportatge Jardines con historia de Televisió Espanyola.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que el film ha escollit indrets molt diversos per a les seves escenes. I valora molt positivament el ressò que està tenint a Holanda.

“Hi ha hagut molt de contingut a les xarxes socials, tant del director, que és molt conegut a Holanda, com del mateix canal de la pel·lícula”

Elizabeth Keegan

Pel que fa al reportatge de RTVE s’ha centrat als Jardins de Santa Clotilde, a iniciativa de Mónica Luengo, historiadora de l’art i arquitecte paisatgista espanyola, que forma part del comitè científic de la xarxa europea de Jardins Històrics.

Gravació del reportatge 'Jardines con historia' de RTVE (Lloret Turisme)
Gravació del reportatge ‘Jardines con historia’ de RTVE (Lloret Turisme)

Dues propostes molt diferents que demostren la varietat que ofereix Lloret de Mar.

“Lloret és una destinació de sol i platja a la pel·lícula holandesa i el gran patrimoni cultural que tenim a Jardines con historia

Elizabeth Keegan

Les dues gravacions han estat gestionades pel Lloret Film Office, que aquest any celebra el 15è aniversari amb molt bon estat. I és que Elizabeth Keegan remarca que, malgrat les complicacions que ha ocasionat la pandèmia, Lloret ha seguit acollint rodatges molt variats. Uns rodatges que sempre tenen un impacte important per a la destinació.

Lloret de Mar és seu de molts rodatges al llarg de l’any, especialment d’espots publicitaris, però també d’escenes de sèries i pel·lícules. Algunes de les més destacades, en els últims anys, són El Inocente, de Netflix i amb actors de renom com José Coronado i Mario Casas, o La Vida Perfecta, de Movistar i dirigida per Leticia Dolera.

spot_img

El + Vist