24.8 C
Lloret de Mar
Entrenament de la Cabra's Trail Lloret

Lloret acull l’entrenament de ‘La Cabrona’, de 14 quilòmetres

Aquest dissabte s’organitza el segon entrenament per preparar la Cabra’s Trail Lloret, que se celebrarà el 18 de setembre.

Entrenament de la Cabra's Trail Lloret

Darreres Notícies

Aquest dissabte s’organitza el segon entrenament per preparar la Cabra’s Trail Lloret, que se celebrarà el 18 de setembre. Si setmanes enrere es va fer la preparació per a la distància curta, anomenada La Cabreta, de 7 quilòmetres, en aquesta ocasió es prepararà La Cabrona, que és la distància llarga, de 14 quilòmetres.

D’aquesta manera, els participants podran conèixer com és el recorregut i el terreny que hauran d’afrontar. Aquest, compta amb un desnivell de 650 metres, amb zones tècniques i diferents pujades.

Entrenament de la Cabra's Trail Lloret

Un dels organitzadors, l’atleta lloretenc Àngel Mullera, explica que serà una cursa amb un recorregut estret i molt divertit i assenyala que, a diferència de La Cabreta, aquesta necessita més entrenament per poder superar-la amb èxit.

Afegeix que “volem que la gent vegi com és la cursa i la seva duresa i que coneguin indrets de Lloret que segurament no havien vist”.

L’entrenament de La Cabrona serà aquest dissabte, a les vuit del matí, amb inici i final al Sanddance Club de Lloret. La sessió és gratuïta i oberta a tothom. Al final, hi haurà refrigeri per a tots els participants.

spot_img

El + Vist