18.1 C
Lloret de Mar
Albert Robert (a la fila del darrere) i els altres representants municipals, en la trobada de l'AMT a Tenerife.

Lloret assumeix la secretaria de l’Aliança de Municipis Turístics

Els representants de la destinació han estat presents en l'assemblea de l'AMT a Tenerife.

Albert Robert (a la fila del darrere) i els altres representants municipals, en la trobada de l'AMT a Tenerife.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha estat present en l’assemblea de l’Aliança de Municipis Turístics (AMT), que ha tingut lloc aquesta setmana a Tenerife. La destinació en forma part, juntament amb altres indrets de l’Estat Espanyol, amb els quals comparteix el fet de rebre visitants des de fa anys.

En aquesta trobada, els representants lloretencs han assumit la secretaria de l’AMT, la qual ha canviat de presidència: ha passat de Benidorm a Adeje (Tenerife).

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, exposa que pertànyer a aquesta associació permet “fer pressió plegats per rebre recursos, posar en valor les destinacions madures” i compartir un seguit de problemes que són comuns com “la temporalitat, la gestió dels serveis o les demandes a les platges”.

La reunió ha comptat amb alcaldes i regidors de fins a 18 municipis turístics, entre els que formen l’aliança i uns quants representants de les Illes Canàries (a on s’ha fet l’assemblea). Plegats representen destinacions que concentren quasi la meitat de les pernoctacions de tot l’Estat Espanyol.

spot_img

El + Vist