19.2 C
Lloret de Mar
Miguel Moreno, als estudis de la ràdio

Lloret Blau denuncia l’Ajuntament per deixadesa en matèria de seguretat i prevenció d’incendis

El president de l'entitat de conservació, Miguel Moreno, argumenta que en aquesta urbanització hi ha 236 parcel·les sense edificar, que són un focus d'incendi.

Miguel Moreno, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

L’entitat de conservació de Lloret Blau denuncia l’Ajuntament de Lloret per deixadesa en matèria de seguretat i prevenció d’incendis.

El president de l’entitat, Miguel Moreno, argumenta que en aquesta urbanització hi ha 236 parcel·les sense edificar, que són un focus d’incendi i critica que, malgrat les seves queixes reiterades, l’Ajuntament no hi posa remei. En aquest sentit, Moreno argumenta que per llei l’Ajuntament és responsable subsidiari quan el propietari no neteja la seva parcel·la. El representant dels veïns de la urbanització, però, assegura que el Govern local no s’atén a aquesta responsabilitat.

En aquest sentit, Miguel Moreno creu que és incoherent que la Generalitat obligui els propietaris a fer el manteniment de les parcel·les si l’Ajuntament deixa tantes parcel·les sense netejar.

La demanda s’ha interposat davant dels jutjats de Girona. Donat que els tràmits són lents, fins que es resolgui el problema, Miguel Moreno assegura que seguiran reivindicant els drets que tenen els residents de la quarantena d’urbanitzacions del municipi com a veïns de Lloret de Mar, tant pel que fa a temes de manteniment com de seguretat i neteja. I és que Moreno lamenta que les urbanitzacions són les grans oblidades pel Govern municipal.

Miguel Moreno ha explicat que aquesta problemàtica és extrapolable a moltes altres urbanitzacions. De fet, ha recordat que fa un temps van crear una associació que pretén aglutinar el màxim d’urbanitzacions del municipi per poder fer les reivindicacions de manera conjunta i, així, tenir més pes.

spot_img

El + Vist