28.5 C
Lloret de Mar
Soy una pringada DJ (Europa Press)

Lloret celebrarà el Dia de l’Orgull LGTBIQ+, amb Soy una Pringada DJ com a principal convidada

L'Ajuntament organitzarà una sèrie d'actuacions el 2 de juliol, però la proposta ha tingut molt bona rebuda i diversos establiments organitzaran coses a partir del 25 de juny.

Soy una pringada DJ (Europa Press)

Darreres Notícies

Lloret de Mar celebrarà el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb un seguit d’activitats dissabte 2 de juliol. Després de dos anys de pandèmia en què el Dia de l’Orgull ha tingut un caire més reivindicatiu, aquest any el col·lectiu té ganes de fer una gran celebració.

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, ha explicat que es tracta d’una prova pilot, amb la intenció de repetir la celebració un cop l’any. De moment, assegura que la proposta ha estat molt ben rebuda.

“És la primera vegada que es fa un Pride, serà una prova pilot i esperem que surti molt bé; de moment, ens estan arribant inputs bastant positius”

Jennifer Pérez

Sota el títol de Pride Peluca’s Party, la plaça Germinal Ros, davant del Teatre, acollirà una sèrie d’actuacions amb entrada gratuïta.

El cartell del Pride Pelucas Party
El cartell del Pride Pelucas Party

Hi participaran Soy una Pringada DJ, Flamenco Queer, Papa Topo, Yurena, Paco la Voz & Bertran’s Show, Rey del Glam (tribut a Alaska), Viktor Detroit & Joanne DJSet, Xavier Fornaguera, Ainhoa Sánchez, Berta Gamez, Guillem Costa i Jana Torras. El tancament de festa es farà amb les dues discjòqueis drags a la discoteca Gotham.

Però el programa s’allargarà molts més dies, a partir del 25 de juny, ja que hi ha diversos establiments privats que també organitzaran activitats amb motiu del Dia de l’Orgull a Lloret de Mar.

“Molts establiments s’han ofert per fer activitats durant aquella setmana i estem tancant un programa que començarà el 25 de juny amb un clon de la Raffaela Carrà”

Jennifer Pérez

El títol de la festa, Pride Peluca’s Party, convida el públic a posar-se una perruca i fer una gran celebració. “Volem que sigui una festa, que la gent vingui a passar-s’ho bé i vam escollir aquest nom perquè tothom vingui i, si vol, es posi una perruca, per donar el valor que estem celebrant moltíssimes coses”, ha comentat la regidora.

La setmana que ve s’acabarà de matisar tot el programa que, com hem avançat, començarà dissabte 25 de juny.  

spot_img

El + Vist