14.3 C
Blanes
Ofrena floral del 2019

Lloret celebrarà una Diada reduïda i amb totes les mesures

El discurs institucional de l’alcalde i el Cant dels Segadors centraran la celebració de la Diada Nacional de Catalunya d’aquest any a Lloret de Mar.

Ofrena floral del 2019

Darreres Notícies

El discurs institucional de l’alcalde i el Cant dels Segadors centraran la celebració de la Diada Nacional de Catalunya d’aquest any a Lloret de Mar.

Tal com assenyala el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, l’Ajuntament ha hagut d’adaptar els actes a la situació de pandèmia que vivim, però ha volgut mantenir aquest petit acte per poder commemorar l’11 de Setembre, com marca la tradició.

Així doncs, es limitarà un espai a la Plaça de la Vila, on ja hi haurà l’ofrena floral feta, i es posaran cadires per a tothom que vulgui seguir l’acte; unes cadires que mantindran la distància de seguretat. A més, es prendrà la temperatura a tothom, serà obligatori dur mascareta i caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Pel que fa al Cant dels Segadors, s’haurà d’escoltar pels altaveus, ja que les corals no podran participar en l’acte. També s’ha hagut de suspendre la trobada de puntaries que cada any aglutina desenes de persones de diferents municipis al passeig Jacint Verdaguer.

La coral, a la Diada del 2019 (NRLL)

Malgrat que sigui una celebració reduïda i molt excepcional, el regidor anima tothom a decorar el balcó amb una senyera.

Des de la regidoria de Promoció Cultural es regalen senyeres a tots els veïns que en vulguin, sempre que no n’hagin recollit una en anys anteriors. Per obtenir-la, cal adreçar-se a l’edifici de Can Saragossa i aportar el DNI o qualsevol document que acrediti la residència a Lloret. L’horari de recollida és de dilluns a diumenge al matí, de deu a dos quarts d’una, i a la tarda, de sis a set. El nombre de senyeres és limitat.

La Diada Nacional de Catalunya, que es commemora aquest divendres, 11 de Setembre, a Lloret de Mar començarà a les dotze del migdia, a la Plaça de la Vila. Comptarà amb el parlament de l’alcalde, Jaume Dulsat, i el tradicional Cant dels Segadors.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist