Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Ofrena floral del 2019

Lloret celebrarà una Diada reduïda i amb totes les mesures

El discurs institucional de l’alcalde i el Cant dels Segadors centraran la celebració de la Diada Nacional de Catalunya d’aquest any a Lloret de Mar.

Ofrena floral del 2019

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

El discurs institucional de l’alcalde i el Cant dels Segadors centraran la celebració de la Diada Nacional de Catalunya d’aquest any a Lloret de Mar.

Tal com assenyala el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, l’Ajuntament ha hagut d’adaptar els actes a la situació de pandèmia que vivim, però ha volgut mantenir aquest petit acte per poder commemorar l’11 de Setembre, com marca la tradició.

Així doncs, es limitarà un espai a la Plaça de la Vila, on ja hi haurà l’ofrena floral feta, i es posaran cadires per a tothom que vulgui seguir l’acte; unes cadires que mantindran la distància de seguretat. A més, es prendrà la temperatura a tothom, serà obligatori dur mascareta i caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Pel que fa al Cant dels Segadors, s’haurà d’escoltar pels altaveus, ja que les corals no podran participar en l’acte. També s’ha hagut de suspendre la trobada de puntaries que cada any aglutina desenes de persones de diferents municipis al passeig Jacint Verdaguer.

La coral, a la Diada del 2019 (NRLL)

Malgrat que sigui una celebració reduïda i molt excepcional, el regidor anima tothom a decorar el balcó amb una senyera.

Des de la regidoria de Promoció Cultural es regalen senyeres a tots els veïns que en vulguin, sempre que no n’hagin recollit una en anys anteriors. Per obtenir-la, cal adreçar-se a l’edifici de Can Saragossa i aportar el DNI o qualsevol document que acrediti la residència a Lloret. L’horari de recollida és de dilluns a diumenge al matí, de deu a dos quarts d’una, i a la tarda, de sis a set. El nombre de senyeres és limitat.

La Diada Nacional de Catalunya, que es commemora aquest divendres, 11 de Setembre, a Lloret de Mar començarà a les dotze del migdia, a la Plaça de la Vila. Comptarà amb el parlament de l’alcalde, Jaume Dulsat, i el tradicional Cant dels Segadors.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.