14.8 C
Lloret de Mar

Lloret comença a escalfar motors per Fitur a Madrid amb la reunió de l’Alianza de Municipios Turísticos

La destinació té una agenda plena de reunions i accions rellevants per al municipi durant els propers dies coincidint amb Fitur.

La reunió d'aquest matí
La reunió d'aquest matí

Darreres Notícies

Setmana frenètica per a la promoció de Lloret de Mar. La destinació participa, com cada any, a la fira internacional de turisme de Madrid, Fitur, i ho fa amb una agenda plena de reunions i accions rellevants per al municipi. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assenyala que Lloret hi serà present a l’estand de Catalunya i, com a novetat, també en una zona destinada al turisme de salut i benestar.

De fet, la feina ha començat avui mateix, un dia abans que obri portes la fira. Els representants de Lloret han participat al Foro Exceltur i en una reunió dels vuit municipis espanyols que formen l’Alianza de Municipios Turísticos de Sol y Playa, per debatre diferents aspectes relacionats amb aquestes destinacions, com ara la seguretat, la mobilitat o la transformació digital. Així mateix, en el marc de Fitur, l’Aliança s’encarregarà d’organitzar una taula per debatre el cas de Thomas Cook i de fer l’entrega dels premis Smart Destination Awards, a les millors propostes tecnològiques.

Lloret avui també ha participat al Foro Exceltur (Lloret Turisme)

Com a plat fort per a Lloret, aquest any destaca la reunió que es farà per parlar sobre el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que se celebrarà al maig a Lloret de Mar. Una reunió que comptarà amb tots els agents implicats, inclosa l’Organització Mundial del Turisme (OMT), per anar posant fil a l’agulla.

Com sempre, Fitur comptarà amb una elevada representació de Lloret, tant per part de l’Ajuntament i de Lloret Turisme, com del sector privat, amb una gran representació de l’empresariat i amb estands propis de les cadenes H-Top – L’Azure, Evenia Hotels i Gran Hotel Monterrey. I és que, tal com apunta Elizabeth Keegan, Fitur va molt més enllà que altres fires i permet contactar amb mercats d’arreu del món i amb perfils molt diferents.

Fitur obrirà les portes demà dimecres i s’allargarà fins diumenge, tot i que avui s’ha fet una reunió prèvia amb l’Alianza de Municipios Turísticos de Sol y Playa i el Foro Exceltur. Els primers dies la fira és oberta per a professionals,mentre que el cap de setmana obre per al públic final.

spot_img

El + Vist