8.3 C
Lloret de Mar

Lloret commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Aquest dissabte, 3 de desembre, hi haurà una festa amb activitats inclusives i solidària amb la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Festa de Som Capaços, del 2021.
Festa de Som Capaços, del 2021.

Darreres Notícies

Aquest dissabte es commemora el Dia internacional de les Persones amb Discapacitat. La jornada es duu a terme cada 3 de desembre, des del 1992, per sensibilitzar l’opinió pública sobre la discapacitat i conscienciar dels beneficis d’integrar plenament a les persones amb discapacitat en la vida social, econòmica, política i cultural.

servicios profesionales jimenez

Aquí a Lloret Som Capaços organitzarà diferents activitats al llarg del matí que serán solidàries amb la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Cristina Marquès, de l’associació Som Capaços, subratlla que “per a mi és un dia molt important, convido tohom a gaudir de la festa”.

Commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
Commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat al 2021.

La jornada, prevista a la Plaça de la Vila, comptarà amb una sessió de zumba, activitats inclusives, una xocolatada i un concert de Guillem Costa, a banda de la lectura del manifest.

A més a més, es comptarà amb la col·laboració de l’Odiarte, qui farà un quadre en directe. Se sortejarà a través d’una rifa solidària amb la Marató, tal com explica el regidor de Diversitat Funcional, Albert Ferrández.

La festa sobre el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat es farà aquest dissabte, a partir de les 10h, a la Plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist