30.1 C
Lloret de Mar
Un porter al torneig Futbol IN (IN Sports)

Lloret de Mar acull la primera edició del Torneig Rondo, amb 91 equips de Catalunya i València

L'esdeveniment reunirà 2.500 persones entre jugadors i acompanyants i l'objectiu és tancar la temporada passant una bona estona.

Un porter al torneig Futbol IN (IN Sports)

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana es disputa a Lloret de Mar i Blanes la primera edició del Torneig Rondo, amb 91 equips d’arreu del territori català i de la Comunitat Valenciana. El torneig, que reunirà unes 2.500 persones entre jugadors i acompanyants, es disputarà en 7 categories, segons l’any de naixement, des de prebenjamins fins a alevins. A més, també hi haurà una categoria Infantil femení, en què participaran sis equips.

Ho organitza l’empresa In Sports, que setmanes enrere va organitzar a la vila el torneig Futbol In. En aquesta ocasió, els clubs que vindran no portaran equips tan competitius, tal com ha explicat un dels responsables de l’organització, Fran Chamizo. L’objectiu és tancar la temporada i passar una bona estona.

“Els equips venen amb línies que no son tan competitives, venen a tancar la temporada de la millor manera possible”.

Fran Chamizo

Els equips, entre els quals hi haurà el Club de Futbol Lloret, estaran repartits en diferents grups, segons l’any de naixement. Com que l’esperit del torneig és gaudir del cap de setmana de futbol, tots els conjunts jugaran el mateix número de partits, excepte els que arribin a la final, que en jugaran un de més.

“Tots els equips juguen el mateix número de partits, excepte els dos que arriben a la final de cada categoria, que en fan un de més”.

Fran Chamizo

Els partits del torneig Rondo començaran aquest dissabte al matí i s’allargaran fins al diumenge a la tarda. A la vila, es jugarà al Camp Municipal i al Camp del Molí. També hi haurà partits als camps de futbol de Blanes.

spot_img

El + Vist