11.4 C
Lloret de Mar
El passeig marítim de Lloret de Mar

Lloret de Mar aixeca la mesura de tancament al trànsit del passeig marítim

El passeig es tancava de 19 a 23 h per afavorir el distanciament social i oferir més espai a vianants i corredors durant els mesos de restriccions de la COVID-19.

El passeig marítim de Lloret de Mar

Darreres Notícies

Des d’avui, Lloret de Mar aixeca la mesura de tancament del passeig marítim, iniciada mesos enrere per afavorir el distanciament social i oferir més espai a vianants i corredors durant les restriccions més acusades per la COVID-19.

Per tant, des d’aquest dijous, 1 d’octubre, la primera línia de mar ja no queda tancada als vehicles als vespres, de 7 a 11, com es feia des del mes de maig. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, argumenta que “tornem a la situació d’abans”.

El tancament del passeig al trànsit rodat es va implementar per donar més espai als vianants arran de les restriccions horàries establertes en la lluita contra la pandèmia del coronavirus.

Aquesta mesura s’ha mantingut al llarg de l’estiu, fins avui. Segons fonts municipals, la voluntat de l’Ajuntament és conèixer l’opinió dels veïns sobre els usos del passeig marítim i la seva mobilitat. Per això, organitzarà, en breu, un procés de participació ciutadana.

spot_img

El + Vist