9.2 C
Lloret de Mar
Taula d'experiències

Lloret de Mar mostra tolerància zero davant de l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia

Per això divendres la vila va commemorar per primer cop el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

Taula d'experiències

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Lloret de Mar aposta per la tolerància zero davant de l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia. Per això divendres la vila va commemorar per primer cop el Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

Quatre veïns de la vila del col·lectiu LGTBI van participar en una taula d’experiències on van explicar les seves vivències personals i van conversar i reflexionar sobre el tema amb el públic, que va omplir la sala d’actes de l’Ajuntament.

Un dels participants va ser Alejandro Mendoza, que amb només 17 anys va explicar que ha patit assetjament a l’escola durant molts anys. Ell troba molt important col·laborar amb una commemoració com aquesta.

Isabel Arnaud és una dona transexual francesa, que fa més d’un any que viu a Lloret de Mar. Ella també va voler aportar el seu granet de sorra per intentar normalitzar i donar visibilitat al col·lectiu trans.

Un altre veí que va col·laborar amb la causa va ser en Josep Valls, que als seus 68 anys va assegurar que mai no ha tingut cap problema per ser homosexual, tot i haver obert, fa anys, diversos locals d’ambient al municipi. A la taula, moderada per Iván Soriano, també hi va participar Maria Joancomartí, periodista de Nova Ràdio Lloret.

La tècnica de la dona, Mercè Serrano, va quedar molt contenta de l’activitat i creu que es va assolir l’objectiu de conscienciar la població.

La commemoració es va complementar amb un manifest llegit per l’alcalde, Jaume Dulsat, i una performance a càrrec de la Caravana de les Arts a la plaça de la Vila. 

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.