20.5 C
Lloret de Mar
Taula d'experiències

Lloret de Mar mostra tolerància zero davant de l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia

Per això divendres la vila va commemorar per primer cop el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

Taula d'experiències

Darreres Notícies

Lloret de Mar aposta per la tolerància zero davant de l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia. Per això divendres la vila va commemorar per primer cop el Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

Quatre veïns de la vila del col·lectiu LGTBI van participar en una taula d’experiències on van explicar les seves vivències personals i van conversar i reflexionar sobre el tema amb el públic, que va omplir la sala d’actes de l’Ajuntament.

Un dels participants va ser Alejandro Mendoza, que amb només 17 anys va explicar que ha patit assetjament a l’escola durant molts anys. Ell troba molt important col·laborar amb una commemoració com aquesta.

Isabel Arnaud és una dona transexual francesa, que fa més d’un any que viu a Lloret de Mar. Ella també va voler aportar el seu granet de sorra per intentar normalitzar i donar visibilitat al col·lectiu trans.

Un altre veí que va col·laborar amb la causa va ser en Josep Valls, que als seus 68 anys va assegurar que mai no ha tingut cap problema per ser homosexual, tot i haver obert, fa anys, diversos locals d’ambient al municipi. A la taula, moderada per Iván Soriano, també hi va participar Maria Joancomartí, periodista de Nova Ràdio Lloret.

La tècnica de la dona, Mercè Serrano, va quedar molt contenta de l’activitat i creu que es va assolir l’objectiu de conscienciar la població.

La commemoració es va complementar amb un manifest llegit per l’alcalde, Jaume Dulsat, i una performance a càrrec de la Caravana de les Arts a la plaça de la Vila. 

spot_img

El + Vist