25.9 C
Lloret de Mar
Un caixer automàtic del carrer Sant Pere

L’Ajuntament ofereix espais municipals per instal·lar caixers automàtics

El ple ha aprovat, per unanimitat, una moció de l'equip de govern que busca l'objectiu de fomentar una banca més accessible i segura per a la ciutadania.

Un caixer automàtic del carrer Sant Pere

Darreres Notícies

Lloret de Mar vol fer més accessible la banca a la ciutadania, en especial a la gent gran. Per això ofereix a les entitats bancàries la possibilitat d’instal·lar caixers automàtics en edificis municipals ubicats en zones on hi hagi manca d’aquest servei, especialment en centres cívics o al casal municipal de la gent gran. Així s’ha aprovat al ple d’aquest dilluns arran d’una moció presentada per l’equip de govern.

A més, la proposta reclama que les entitats financeres millorin la seva atenció al client, amb la creació de la figura del Gestor per a la persona gran, amb l’objectiu que s’ofereixi un servei adequat durant tot l’horari, en especial a les persones grans que no poder fer els seus tràmits o gestions en línia.

La moció també insta els bancs que operen a Lloret que complementin els serveis digitals amb una bona atenció telefònica, posant a disposició de la gent gran un número de telèfon gratuït.

Com era de preveure, la moció s’ha aprovat per unanimitat.

spot_img

El + Vist