23.6 C
Lloret de Mar
Façana de l'Ajuntament

Lloret de Mar cancel·la tots els actes de la Festa Major de Santa Cristina

L’equip de govern municipal s’ha reunit aquesta tarda en una sessió extraordinària.

Façana de l'Ajuntament

Darreres Notícies

El govern municipal de Lloret de Mar s’ha reunit aquesta tarda en una sessió extraordinària per tal d’analitzar la situació provocada pels nous brots de COVID-19 que s’han produït arreu del país. Per unanimitat, ha pres la decisió de cancel·lar el programa de la Festa Major de Santa Cristina del 21 al 26 de juliol, els dos dies inclosos.

Amb anterioritat, el consistori ja havia eliminat del programa els actes amb més risc d’aglomeracions com per exemple el correfoc o el castell de focs, però la situació actual desaconsella mantenir la celebració d’altres activitats amb participació popular.

Si bé a Lloret no s’ha registrat cap brot que obligui a aplicar mesures restrictives o de confinament, el govern municipal ha pres aquesta decisió com una mesura de prudència i prevenció. La suspensió de moment només s’aplicarà al programa de la Festa Major, i no afecta a la resta d’activitats culturals i esportives programades durant la resta de l’estiu, les quals seran avaluades en funció de les circumstàncies.

El consistori ja ha informat d’aquesta decisió a les autoritats corresponents i a totes les entitats organitzadores de la Festa Major.

spot_img

El + Vist