22.8 C
Lloret de Mar
Un telèfon antic.

Lloret de Mar celebra avui el Dia Mundial de la Poesia amb trucades ‘poètiques’

Més de 60 persones s'han inscrit en la iniciativa, que ha esgotat totes les franges horàries.

Un telèfon antic.

Darreres Notícies

Avui, 21 de març, és el Dia Mundial de la Poesia. Lloret de Mar se suma a la diada a través de la Capital de la Cultura Catalana. En concret, amb el projecte ‘El poeta de guàrdia’, en què un seguit de persones, inscrites prèviament, rebran la trucada d’un poeta de guàrdia que els hi recitarà un poema.

El projecte està coordinat per Joan Pau Romaní i compta amb la participació de set intèrprets més: Paco Moreno, Joan Romà Ortiz, Núria Domingo, Marc Bertran, Salvador Pujós i Mariló Baeza.

joan pau romani

Avui trucaran les persones apuntades i els hi recitaran un poema. Hi ha hagut més de 60 inscripcions i totes les franges horàries han quedat plenes. La comissària de la Capital, Amaranta Gibert, ho valora en termes molt positius i explica que és un bon exemple de “cultura d’aprop i personalitzada”. Afegeix que “és una experiència molt divertida, que et fa sentir únic”.

La iniciativa ‘Poeta de guàrdia’ és una manera de viure la cultura en primeríssima persona, establint una relació de tu a tu amb l’intèrpret que et recita el poema. El format permet personalitzar al màxim l’experiència. Qui rebi la trucada, podrà escollir el tema del poema, ja sigui Lloret, l’amor o la vida.

Es demana a les persones que rebin la poesia que etiquetin l’experiència a les xarxes socials a través del hashtag #poetadeguardialloret.

spot_img

El + Vist