29.6 C
Lloret de Mar
L'exposició sobre els drets dels infants a la llar d'infants Lola Anglada

Lloret de Mar celebra el Dia Internacional de les Ciutats Educadores

L'efemèride es commemora el 30 de novembre i s'ha fet a la llar d'infants Lola Anglada, on hi ha muntada una exposició sobre els drets dels infants.

L'exposició sobre els drets dels infants a la llar d'infants Lola Anglada

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’ha sumat, aquest dimarts, a la celebració del Dia Internacional de les Ciutats Educadores, que es commemora el 30 de novembre. Aquest any, el lema escollit ha estat La Ciutat Educadora no deixa ningú enrere.

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, ha estat l’encarregat de llegir el manifest institucional, que assenyala que, ara més que mai, atès el context de crisi social, econòmica i sanitària que vivim, les ciutats educadores han de fer costat a la població que més suport necessita perquè aquesta recuperació sigui inclusiva.

“Reivindiquem que l’educació és un dret que tenen tots els ciutadans, no només en l’etapa escolar, i hem d’aconseguir que l’educació surti de les quatre parets de les institucions educatives”

Albert Ferrández

Les Ciutats Educadores es marquen l’objectiu de crear municipis lliures de segregacions i barreres físiques i mentals; ciutats accessibles i interconnectades per a tota la ciutadania, i de crear espais de convivència en què puguin interactuar persones molt diverses.

El regidor Albert Ferrández llegint el manifest del Dia Internacional de les Ciutats Educadores
El regidor Albert Ferrández llegint el manifest

La celebració s’ha fet a la llar d’infants Lola Anglada aprofitant que l’equipament ha muntat una exposició amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants.

Aquesta efemèride es va commemorar el 20 de novembre i l’escola bressol ha penjat diferents panells que repassen els drets que tenen els infants. La directora, Natàlia Grifé, ressalta que l’educació dels 0 als 3 anys és molt important i que els drets d’aquests infants s’han de reivindicar cada dia.

“El 0 a 3, que és la nostra etapa, fa molta feina, té molt en compte els infants i, sobretot, té molt en compte que els infants són ciutadans i que tenen drets”

Natàlia Grifé

L’exposició estarà muntada a la Lola Anglada fins al gener i està oberta a tothom. Això sí, si algú la vol visitar ha d’avisar prèviament al centre trucant al 972 36 70 02.

spot_img

El + Vist