23.1 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar condemna la violència masclista

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies ha animat tots els ajuntaments a fer concentracions silencioses per condemnar aquesta xacra social i mostrar unió per combatre-la.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar s’ha sumat a les concentracions contra la violència masclista convocades per la FEMP arreu de l’Estat. La Federació Espanyola de Municipis i Províncies ha animat tots els ajuntaments a fer concentracions silencioses per condemnar aquesta xacra social i mostrar unió per combatre-la.

L’entitat ha fet aquesta convocatòria arran del cas de les nenes de Tenerife, Anna i Olivia, mortes a mans del seu pare; i també de l’adolescent de 17 anys Rocío Cáiz, assassinada per la seva exparella a Estepa (Sevilla). A més, la Federació posa en relleu que, només en l’últim mes, la violència masclista ha acabat amb la vida d’un nen i de cinc dones –una de les quals estava embarassada. I les dades són esfereïdores també quan es miren des del 2013, en què han estat assassinats 41 infants i 1.096 dones.

A Lloret de Mar, una setantena de persones s’han aplegat davant de l’Ajuntament avui a les dotze del migdia.

spot_img

El + Vist