5 C
Lloret de Mar
El passeig marítim de Lloret de Mar, actualment.

Lloret de Mar decideix no fer cap canvi en la mobilitat del passeig

El procés ha comptat amb una participació d’una mica més de 3.000 persones, el 70% de les quals han dit que no volen modificar l'actual mobilitat de la primera línia.

El passeig marítim de Lloret de Mar, actualment.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Lloret de Mar no vol modificar la mobilitat del passeig marítim. Això conclou la votació feta durant la setmana passada, en què prop del 70% dels veïns han dit que volen deixar tal i com està ara el trànsit rodat i l’estacionament a la primera línia de mar.

El procés, impulsat per l’Ajuntament, ha comptat amb una participació d’una mica més de 3.000 persones, que representen el 10% del cens. L’alcalde, Jaume Dulsat, ha destacat que “els veïns han parlat i això és important”. Afegeix que “molta gent ens ha fet arribar que les millores de mobilitat eren una proposta molt vàlida però que s’haurien d’emprendre un cop arribi a la C-32 i la ronda de la Costa Brava Sud fins a Canyelles”.

“Han participat més de 3.000 persones, és un èxit”

Jaume Dulsat

En els mateixos termes s’ha expressat el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández. Assenyala que “ha estat una participació molt gran. En un procés d’aquestes característiques no hi sol haver aquestes xifres, estem molt satisfets”.

La parada sobre el procés de votació del passeig, avui al Mercat del Rieral.
La parada sobre el procés de votació del passeig que es va ubicar dies enrere al Mercat del Rieral.

Recordem que l’Ajuntament s’ha compromès a aplicar els resultats d’aquesta votació. Prop del 70% dels veïns (2.071 vots) han respòs que no volen modificar l’actual mobilitat del passeig marítim. Els 949 vots restants sí que volien canviar el front marítim en aquest sentit. Dels quals la meitat ha triat establir un únic sentit de circulació cap a la riera i l’altra meitat, en sentit Sa Caleta.

Aquests vots també han dit la seva sobre la reducció del trànsit rodat en certes hores del dia. La immensa majoria ha opinat que sí, que la circulació ha de reduir-se excepte en la franja del matí. Recordem, però, que la majoria dels veïns han decidit que no es modifica la mobilitat del passeig marítim de Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.