22.6 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar elabora un tapís de ganxet pel 8M, Dia de la Dona

És una iniciativa reivindicativa dels cursos de manualitats del Casal de la Gent Gran i dels Centres Cívics.

Fer ganxet
Fer ganxet

Darreres Notícies

Lloret de Mar vol crear un tapís de ganxet gegant, amb motiu del Dia de la Dona, el proper 8 de març. Es tracta d’un projecte col·lectiu, que sorgeix dels cursos de manualitats que hi ha al Casal de la Gent Gran i als Centres Cívics.

Arantxa Jiménez, regidora del Casal, destaca que és el primer cop que es fa aquesta iniciativa “reivindicativa sobre el 8M i oberta a tothom”.

Cartell del tapís de ganxet pel 8M

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la participació, oberta a tothom, perquè qui ho vulgui faci un o més quadres del tapís de ganxet. Les tonalitats han de ser els colors associats al dia de la dona. És a dir, lila, rosa i morat.

Els quadres han de tenir una mida de 9 cm quadrats i han d’estar confeccionats amb el ganxet número 3.5. Els patrons que hi ha disponibles són 4 i es poden consultar al web lloret.cat.

Models del tapís de ganxet.

Fins el 4 de març hi ha temps de fer els quadres de ganxet, que es recolliran a les oficines del Casal de la Gent Gran i al Centre Cívic del Rieral.

El dia de la dona, el 8 de març, quedarà instal·lat el tapís al balcó del Casal de la Gent Gran a la Casa de la Cultura.

Per a més informació, truqueu al telèfon 972 37 25 36.

spot_img

El + Vist