12.9 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar, en dues accions presencials a Madrid sobre turisme de reunions i congressos

Durant dos dies, s’han entrevistat amb més de cinquanta professionals del segment MICE de la capital espanyola per presentar l’oferta especialitzada de Lloret en el turisme de reunions i esdeveniments.

Una de les accions promocionals fetes a Madrid, amb el Lloret Convention Bureau
Una de les accions promocionals fetes a Madrid, amb el Lloret Convention Bureau

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau s’ha desplaçat aquesta setmana fins a Madrid per participar en dues sessions de treball amb professionals del segment MICE de la capital espanyola per presentar-los l’oferta especialitzada i les últimes novetats de la destinació en el turisme de reunions i esdeveniments. Les jornades, d’un dia de durada, han estat organitzades per Iberian MICE Forum, un dels principals organitzadors d’aquest tipus de jornades de l’Estat Espanyol.

servicios profesionales jimenez

Aquestes jornades representen una reactivació de l’activitat promocional en format presencial en el sector i han comptat amb uns estrictes protocols de seguretat sanitària incloent un test d’antígens per a tots els assistents.

Montse Belisario, en les accions promocionals de Madrid.
Montse Belisario, en les accions promocionals de Madrid.

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, destaca que “la pandèmia ha provocat que durant els últims mesos el sector dels esdeveniments hagi vist reduïda dràsticament la seva activitat. Jornades com aquestes demostren que, amb uns protocols de seguretat clars i definits, és possible mantenir reunions i sessions de treball presencials oferint seguretat als assistents”.

Pel que fa a la resposta dels participants a les sessions de treball, comenta: “A Madrid hi hem trobat molta predisposició per poder continuar organitzant reunions i esdeveniments al territori i la nostra oferta especialitzada així com les últimes novetats i inversions que ha fet el sector han estat molt ben rebudes pels professionals amb qui ens hem entrevistat”.

https://twitter.com/LloretCB/status/1375039405317054464?s=20

El passat dimecres va tenir lloc la jornada Iberian MICE Forum Destinos, la primera trobada que s’ha fet del sector dedicada exclusivament a l’oferta dels Convention Bureau de destinacions nacionals per posar en contacte aquest tipus d’entitats amb organitzadors de congressos i esdeveniments. A través d’una sessió de reunions ràpides, el Lloret Convention Bureau es va reunir amb una trentena de professionals i va disposar de diferents espais d’interacció informals amb una cinquantena més d’assistents.

Aquest dijous l’entitat ha participat a l’Iberian MICE Forum Corporativo, centrat en aquesta ocasió en els organitzadors d’esdeveniments corporatius on ha pogut programar una vintena d’entrevistes ràpides amb el mateix format que el dia anterior. De la mateixa manera la jornada ha comptat amb diferents activitats per ampliar els contactes professionals i poder generar sinergies entre els participants.

spot_img

El + Vist