7.3 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar engega de nou l’Ajuntament dels Infants

Ja s'han escollit els representants de les classes de 5è de Primària, que a partir de dilluns es posen a treballar en un projecte de millora.

Una edició anterior de l'Ajuntamenr dels Infants
Una edició anterior de l'Ajuntamenr dels Infants

Darreres Notícies

Lloret de Mar torna a engegar l’Ajuntament dels Infants, després de l’aturada del curs anterior per reflexionar sobre el projecte. El proper dilluns, 15 alumnes que representen les classes de 5è de Primària de tot Lloret celebraran, amb l’alcalde, la primera sessió a la sala de plens.

servicios profesionales jimenez

Allà constituiran l’Ajuntament dels Infants, que assoleix la 15a edició, i triaran el tema de millora per a Lloret amb què treballaran durant el curs. Els alumnes han estat escollit com a representants de les seves classes, abans de les festes. I provenen de totes les escoles de la vila: Esteve Carles, Pere Torrent, Pompeu Fabra, Àngels Alemany, Institut-Escola i Immaculada Concepció.

L’Ajuntament dels Infants és un projecte que es duu a terme perquè els alumnes treballin un projecte per millorar Lloret. El regidor d’Educació, Albert Ferrández, subratlla que durant aquest temps els infants fan de regidors, “així escoltem la seva veu”, una tasca que els fa gaudir i que a la vegada es prenen seriosament.

En edicions anteriors, l’Ajuntament dels Infants han dissenyat l’espai de sorra que hi havia al costat de l’escola Pere Torrent. O bé han decidit construir una font dedicada a totes les dones que “han lluitat pel poble de Lloret de Mar”, i que la història ha invisibilitzat.

En altres anys, els projectes engegats, amb el seu corresponent pressupost, han permès millorar les zones verdes del municipi, crear itineraris segurs fins a les escoles o impulsar una campanya de reciclatge i de sensibilització en la recollida d’excrements de gos al carrer.

spot_img

El + Vist