13.1 C
Lloret de Mar
La Marató de TV3, en una edició anterior.

Lloret de Mar es bolca en la Marató de la salut mental

Hi ha cantades de nadales, un pessebre vivent, concerts, visites guiades, excursions, venda de clauers, a més de les aportacions de la piscina, restaurants i farmàcies.

La Marató de TV3, en una edició anterior.

Darreres Notícies

Lloret de Mar es bolca amb la Marató de TV3, centrada enguany en la salut mental. Amb la voluntat de recaptar diners per a la causa solidària, trobem un munt de propostes per part de les escoles i els instituts, associacions, institucions, farmàcies i restaurants, a més de la piscina i els guies de Girona.

El regidor Cristian Fernández agraeix les activitats previstes i argument que “la Matató reclama solidaritat per aquestes dates i Lloret hi respon, com fa cada any”.

Cartell de La Marató del 2021.
Cartell de La Marató del 2021.

Sense anar més lluny, a partir de dilluns vinent trobem cantades de nadales en anglès al Centre d’Estudis de Llengües, el pessebre vivent a la Immaculada Concepció, un concert del cor Carlit Gospel al Teatre, visita guiada i sessió de ioga als jardins de Santa Clotilde, a més d’una ballada de country amb el grup del Casal de la Gent Gran i un concert de la coral Tot Cor i del grup d’havaneres Es Vano.

També serà solidària amb la Marató una sortida per la costa des de Tossa fins a Lloret amb el Centre Excursionista. El restaurant Natsumi donarà el 100% dels ingressos el dia 19 de desembre, i les farmàcies adherides a la campanya destinaran 50 cèntims per cada mascareta quirúrgica venuda.

Els alumnes del PTT de vendes, amb els clauers solidaris amb la Marató.
Els alumnes del PTT de vendes, amb els clauers solidaris amb la Marató.

A la piscina hi ha entrades i sortejos benèfics, sense oblidar la venda de clauers solidaris dels alumnes del Pla de Transició al Treball i que l’escola Pompeu Fabra ha venut dorsals per fer un recorregut caminant o corrents.

El dia del programa de La Marató arriba el proper 19 de desembre. Les aportacions d’aquell dia es poden fer també trucant al telèfon 900 21 50 50.

Recordem que l’any passat la Marató es va dedicar a la Covid-19 i que la finalitat prevista, la salut mental, s’ha posposat fins a enguany.

spot_img

El + Vist