13.2 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar és el municipi català on més ha disminuït la criminalitat en els últims anys

Segons dades del Ministeri de l'Interior, en el conjunt de Catalunya s'ha registrat un increment d'un 6,5%, mentre que els intents d'homicidi han pujat un 43%.

La seguretat a les urbanitzacions és una de les prioritats
La seguretat a les urbanitzacions és una de les prioritats

Darreres Notícies

Lloret de Mar és el municipi català on més ha disminuït la criminalitat en els últims anys. Segons dades del Ministeri de l’Interior, en el conjunt de Catalunya s’ha registrat un increment d’un 6,5%, mentre que els intents d’homicidi han pujat un 43%. Les mateixes dades, que inclouen els anys 2016, 2017 i 2018, apunten que la població on ha crescut més és Montcada i Reixach, mentre que, com dèiem, on s’ha reduït més és Lloret de Mar.

El cap de la Policia Local de Lloret, Joaquim Martín, explica que les dades fan referència als delictes més greus i les valora de manera molt positiva, sobretot tenint en compte que el municipi triplica o quadruplica la població durant l’estiu.

Joaquim Martín, el febrer passat (Policia Local de Lloret de Mar)

Joaquim Martín considera que el motiu d’aquest descens pronunciat els últims tres anys es deu a diferents factors, com el canvi de la tendència turística o el canvi del model de treball de la Policia Local.

El responsable de la policia a la vila recorda que pel que fa als delictes en general, la tendència a Lloret és la mateixa que arreu de les comarques gironines, de manera que s’han incrementat un 10%.

spot_img

El + Vist