4.2 C
Blanes
La façana marítima de Lloret de Mar.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

La façana marítima de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual. Ho ha fet al llarg de les últimes setmanes amb diferents sessions de treball i webinars, amb un doble objectiu: mantenir la destinació viva i actualitzada en el catàleg dels agents de viatges i també establir sinergies amb nous operadors.

Dimarts passat, els representants de Lloret van participar en un webinar sobre la destinació. L’organitzava Hosteltur, el mitjà de referència del sector, amb una 70a d’agents de viatges espanyols. Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que van presentar les novetats de la temporada i que la trobada ha permès incidir en el mercat estatal, el qual es preveu que sigui el principal mercat turístic de Lloret.

webinar hosteltur
El webinar d’Hosteltur, amb Eli Keegan.

Del 20 al 30 d’abril, Lloret Turisme va participar en el Meet Hiszpania, unes jornades professionals per promocionar diferents destinacions espanyoles en el mercat polonès. Es van programar entrevistes amb operadors turístics del país i la destinació es va promocionar a través d’un webinar de 40 minuts de durada que promocionava específicament la Costa Brava, Blanes i Lloret.

D’altra banda, la setmana passada Lloret de Mar va participar en unes sessions especialitzades en natura-actiu, esportiu i en el producte MICE. Va ser en la Setmana de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Bèlgica, en un acte organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona. Es van fer una desena d’entrevistes amb agents i operadors interessats especialment en ciclisme i natació. A més, es van conèixer les novetats de la destinació en el sector MICE, a través del Lloret Convention Bureau. La directora Montse Belisario destaca que “estem preparats per atendre tot tipus de turistes, les reunions i esdeveniments es poden fer amb totes les mesures”.

A través del Lloret Convention Bureau es va patrocinar, el passat divendres, un altre webinar organitzat per l’associació de professionals d’esdeveniments i reunions “Meeting Professionals Internacional”, amb gairebé 150 inscrits.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist