13.2 C
Lloret de Mar
L'acció promocional del Lloret Convention Bureau, a Madrid.

Lloret de Mar es promociona en el sector MICE nacional

Les accions realitzades han permès fer nous contactes i presentar novetats de la destinació a la resta de professionals assistents.

L'acció promocional del Lloret Convention Bureau, a Madrid.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha participat en unes accions promocionals amb professionals del sector MICE (turisme de reunions i esdeveniments) espanyol amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta especialitzada de la destinació en el mercat nacional.

La setmana passada l’entitat va participar en una sessió organitzada al Circuit de Barcelona-Catalunya amb agències organitzadores d’esdeveniments especialitzades en el sector de l’automoció.

Reunió al circuit de Barcelona-Catalunya
Reunió al circuit de Barcelona-Catalunya

A la trobada, Lloret va disposar d’un espai propi per presentar l’oferta de la destinació als participants. Els va poder explicar exemples d’empreses que ja han confiat en la destinació per a la organització de presentacions. És el cas d’Audi, que ha repetit a Lloret els anys 2012 i 2016, en què ha presentat mundialment diferents models de cotxe de la companyia.

També la setmana passada, els representants lloretencs es van desplaçar fins a Madrid per participar en una trobada amb una quarantena d’agències organitzadores d’esdeveniments MICE.

https://twitter.com/LloretCB/status/1461615045503336448?s=20

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, conclou que aquestes accions han permès “reprendre l’activitat promocional i reactivar el mercat nacional, que és prioritari”.

Aquestes dues accions se sumen a la participació en una trobada feta a finals d’octubre a Vilafranca del Penedès, amb 40 representants d’associacions i entitats.

Es va poder interactuar amb ells en unes taules dinàmiques on es van presentar els trets diferencials de la destinació pel que fa al turisme de reunions i esdeveniments, com la seva ubicació estratègica, l’entorn natural, els trets culturals locals, a més de l’oferta d’allotjament i els serveis adreçats a les trobades d’empresa i esdeveniments.

Aquestes accions han servit al Lloret Convention Bureau per fer un important nombre de nous contactes i presentar novetats a professionals que ja coneixia d’altres accions promocionals.

Sumades a aquestes accions nacionals, a finals d’octubre Lloret va acollir la visita d’agències organitzadores d’esdeveniments de Polònia, Irlanda, Bèlgica, França i Regne Unit. Van visitar diferents espais de la destinació i van descobrir la seva oferta cultural.

spot_img

El + Vist