14.9 C
Blanes
Lloret, present en aquesta trobada feta a Valladolid.

Lloret de Mar es reuneix amb els localitzadors de ‘Mission impossible 3’, ‘Tenet’ o Disney

La destinació participa en el Shooting Locations Marketplace, la trobada de localitzadors nacionals i internacionals més important de l’Estat espanyol.

Lloret, present en aquesta trobada feta a Valladolid.

Darreres Notícies

Els representants de Lloret de Mar es troben fins avui al Shooting Locations Marketplace de Valladolid, on s’han entrevistat amb localitzadors i productores tant nacionals com internacionals per promocionar la destinació com a seu de rodatges. La trobada consta d’entrevistes individuals, la qual cosa, en paraules de la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan: “Ens permet poder oferir una atenció més personalitzada a un públic tan objectiu com són els localitzadors i productors, peces clau en la captació de rodatges“.

Afegeix que “entre les fortaleses de Lloret de Mar com a destinació per a rodatges, hi destaca que som dels municipis de la Costa Brava més propers a Barcelona amb platges i cales úniques, amb una infraestructura hotelera i de serveis molt interessant i atractiva i una gestió professionalitzada des de fa més de 17 anys a través del Lloret Film Office”.

Alguns dels localitzadors i productors entrevistats són Scott Trimble, director americà i localitzador de projectes com Star Trek, Terminator: The Sarah Connor Chronicles i Iron Man 2, i que ha guanyat premis per la seva feina a pel·lícules com Transformers i Mission impossible 3; Mika Sito, directora americana de producció de Tenet i Alerta roja; Jasmina Torbati, directora americana de producció de All Quiet on the Western Front i 13 horas: Los soldados secretos de Bengasi; o amb la localitzadora també americana Andrea Keener, que ha treballat per a diferents produccions de Disney.

A més, el Lloret Film Office també ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb localitzadors i ajudants de producció catalans que ja coneixen bé la destinació i el seu potencial i que són una peça clau quan aquestes produccions arriben al territori; així com amb localitzadors madrilenys amb qui ha pogut establir noves sinergies.

Aquesta acció del Lloret Film Office coincideix amb la celebració recent de l’esdeveniment Comic Con Costa Brava, una convenció temàtica amb actors i actrius, cosplayers i empreses de tecnologia i marxandatge relacionades amb les sèries Game of Thrones, The Hobbit, Stranger Things i Stars Wars, que s’ha celebrat aquest cap de setmana passat a Lloret de Mar. L’impulsor i organitzador d’aquest esdeveniment és Alec Utgoff, actor reconegut pel seu paper d’Alexei a Stranger Things, que viu a Lloret de Mar.

A més, aquest estiu Lloret també ha estrenat la primera visita tematitzada inspirada en el rodatge als Jardins de Santa Clotilde de la preqüela de Game of Thrones, House of the Dragon, que ha exhaurit totes les entrades al juliol i l’agost.

El Lloret Film Office va néixer l’any 2006 i és membre del Catalunya Film Commission. Anualment acull una quarantena de produccions audiovisuals entre rodatges de sèries, escenes de pel·lícules i sessions fotogràfiques entre les quals destaquen Uncharted (2020), House of the Dragon (2021) i Mrs. Davis (2022).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist