21.7 C
Lloret de Mar
Els mestres de l'escola Pompeu Fabra, de blau per l'autisme.

Lloret de Mar es tenyeix de blau per l’autisme

Alumnes i professors de l'escola Pompeu Fabra s'han vestit de blau, per donar suport a les persones amb TEA.

Els mestres de l'escola Pompeu Fabra, de blau per l'autisme.

Darreres Notícies

Avui, 2 d’abril, és el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme. Per aquest motiu, Lloret de Mar s’ha tenyit de blau per donat suport a les persones amb Transtorn de l’Espectre Autista (TEA) i el seu voltant.

A més de pintar de blau el llaç de la rotonda, l’escola Pompeu Fabra ha dut a terme una doble iniciativa: els alumnes i mestres s’han vestit de blau, i a més l’edifici s’ha il·luminat d’aquest color.

El trastorn de l’espectre autista es caracteritza per un desenvolupament anormal de la interacció i de la comunicació social, així com la presència d’un repertori extremament restringit d’activitats i interessos.

Aquestes manifestacions poden variar en funció del grau de desenvolupament i de l’edat. Els TEA tenen efectes importants en la qualitat de vida de les persones que els pateixen. Per això, cal garantir a aquestes persones una detecció precoç, una intervenció especialitzada i els suports necessaris en tots els àmbits.

El llaç de la rotonda, de blau per l'autisme.
El llaç de la rotonda, de blau per l’autisme.

Qui treballa per donar suport als afectats és l’associació Pas a Pas, que aquest diumenge organitza un matí d’activitats a la font de la Kaikuta, al Rieral. A partir de les 10h, hi haurà una xocolatada, zumba, música i altres propostes.

spot_img

El + Vist