13.8 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar és un exemple a seguir en la gestió turística

Ho han dit la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, després de reunir-se amb l’alcalde, regidors i empresaris.

Darreres Notícies

Lloret de Mar és un exemple a seguir en l’àmbit turístic. És la valoració que han fet tant la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, com el nou director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), David Font, després de reunir-se amb l’alcalde, Jaume Dulsat, i amb diversos representants de l’equip de govern i empresaris de la destinació.

servicios profesionales jimenez

En la trobada, Dulsat ha fet una introducció remarcant que Lloret de Mar rep cada any 1milió 300mil turistes, que fan cinc milions i mig de pernoctacions, gairebé el 25% del total de la Costa Brava. I s’ha centrat, sobretot, en exposar en quin punt es troba el Pla operatiu de reconversió turística previst del 2015 al 2020. En aquest sentit, ha exposat que ja s’han fet realitat diversos projectes, com ara el desplegament de la fibra òptica i la instal•lació de wifi gratuït a la platja. Per a l’alcalde és important que tant la consellera com el director de l’ACT coneguin l’evolució de la destinació.

D’altra banda, Dulsat ha mostrat la resta de projectes previstos, com ara els camins de ronda entre Lloret i Fenals i entre Cala Gran i Canyelles, la remodelació de la plaça Pere Torrent o la creació d’unes pistes de tennis i pàdel.

La consellera, Àngels Chacón, s’ha mostrat satisfeta de la feina feta a Lloret en l’àmbit turístic. Un dels temes que s’han posat sobre la taula ha estat la conectivitat del municipi, ja que els empresaris estan pendents tant de l’arribada de la C-32, com de la construcció d’una ronda a Lloret. En aquest sentit, la consellera ha assegurat que aviat hi haurà notícies.

També ha fet una bona valoració de la feina que fa Lloret el director de l’ACT, David Font, que s’ha iniciat en el càrrec aquesta mateixa setmana. David Font ha reconegut que Lloret de Mar és una de les principals destinacions turístiques de Catalunya.

El Pla operatiu de reconversió turística de Lloret de Mar 2015-2020 és el full de ruta de la política turística de Lloret, fruit de l’acord entre l’Ajuntament, la Generalitat, la Diputació de Girona i la Mesa Empresarial del Turisme de Lloret, formada per empresaris del sector privat. I, l’any passat, el Govern català, el Patronat de Turisme i l’Ajuntament van signar un conveni econòmic per desenvolupar diferents projectes entre el 2017 i el 2019.

spot_img

El + Vist