Dimarts, 2 març 2021
12.7 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar és un exemple a seguir en la gestió turística

Ho han dit la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, després de reunir-se amb l’alcalde, regidors i empresaris.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.


Lloret de Mar és un exemple a seguir en l’àmbit turístic. És la valoració que han fet tant la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, com el nou director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), David Font, després de reunir-se amb l’alcalde, Jaume Dulsat, i amb diversos representants de l’equip de govern i empresaris de la destinació.

En la trobada, Dulsat ha fet una introducció remarcant que Lloret de Mar rep cada any 1milió 300mil turistes, que fan cinc milions i mig de pernoctacions, gairebé el 25% del total de la Costa Brava. I s’ha centrat, sobretot, en exposar en quin punt es troba el Pla operatiu de reconversió turística previst del 2015 al 2020. En aquest sentit, ha exposat que ja s’han fet realitat diversos projectes, com ara el desplegament de la fibra òptica i la instal•lació de wifi gratuït a la platja. Per a l’alcalde és important que tant la consellera com el director de l’ACT coneguin l’evolució de la destinació.

D’altra banda, Dulsat ha mostrat la resta de projectes previstos, com ara els camins de ronda entre Lloret i Fenals i entre Cala Gran i Canyelles, la remodelació de la plaça Pere Torrent o la creació d’unes pistes de tennis i pàdel.

La consellera, Àngels Chacón, s’ha mostrat satisfeta de la feina feta a Lloret en l’àmbit turístic. Un dels temes que s’han posat sobre la taula ha estat la conectivitat del municipi, ja que els empresaris estan pendents tant de l’arribada de la C-32, com de la construcció d’una ronda a Lloret. En aquest sentit, la consellera ha assegurat que aviat hi haurà notícies.

També ha fet una bona valoració de la feina que fa Lloret el director de l’ACT, David Font, que s’ha iniciat en el càrrec aquesta mateixa setmana. David Font ha reconegut que Lloret de Mar és una de les principals destinacions turístiques de Catalunya.

El Pla operatiu de reconversió turística de Lloret de Mar 2015-2020 és el full de ruta de la política turística de Lloret, fruit de l’acord entre l’Ajuntament, la Generalitat, la Diputació de Girona i la Mesa Empresarial del Turisme de Lloret, formada per empresaris del sector privat. I, l’any passat, el Govern català, el Patronat de Turisme i l’Ajuntament van signar un conveni econòmic per desenvolupar diferents projectes entre el 2017 i el 2019.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica