14.3 C
Blanes
Una de les imatges de turisme familiar que surten al nou web

Lloret de Mar estrena nou portal de turisme, amb continguts personalitzats a cada visitant

La plataforma és l’eix central de la nova estratègia de màrqueting i comunicació en línia.

Una de les imatges de turisme familiar que surten al nou web

Darreres Notícies

Lloret de Mar estrena nou portal de turisme, una de les principals eines de comunicació de la destinació que va lligada a una nova estratègia de màrqueting i de comunicació en línia. El nou web turístic s’ha renovat completament i incorpora una metodologia de màrqueting que ofereix a cada visitant el contingut de forma personalitzada. L’usuari pot trobar propostes d’alt valor per gaudir de la destinació durant tot l’any, segons el seu perfil: familiar, parella, sènior o grup d’amics.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que -en funció dels continguts que es van seleccionant- s’ofereix un contingut o altre. Posa com a exemple que “si tens un perfil familiar, et sortirà una platja i no una altra, una tipologia d’allotjament pensada per a famílies o una oferta gastronòmica específica”.

El nou portal de Lloret Turisme ofereix un planificador de viatges i dóna rellevància -a banda dels “productes estrella” com les platges i els camins de ronda- al producte cultural, amb propostes temàtiques centrades en els indians o el Lloret Modernista.

També se centra en l’oferta esportiva i de lleure, on s’inclou el Lloret Cycling (amb microsite propi), en la gastronomia, amb un apartat d’alimentació saludable, o en l’anomenat Lloret Hub, que mostra Lloret de Mar com a punt de partida per a la descoberta del territori de les comarques gironines: on hi ha pobles mariners i medievals, el triangle Dalinià o la zona volcànica de la Garrotxa, entre d’altres.

Pel que fa al portal, té un disseny fresc, visual i persuasiu amb contingut fotogràfic i de vídeo de qualitat. Un estil i estructura que permeten adaptar-se a noves necessitats i canvis gràfics de manera àgil. Es tracta també d’un web accessible que s’adapta als diferents formats de dispositius mòbils: tauletes, portàtils i telèfons intel·ligents. Altres aspectes que s’han millorat són la usabilitat, aconseguint una òptima experiència d’usuari, fent més intuïtives i àgils les cerques de contingut, i també una reducció del temps de descàrrega.

El web es troba disponible en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

L’any passat el web de promoció turística de Lloret de Mar va rebre més de 600.000 visites, el 50% provinents del mercat espanyol i gairebé el 20% del francès, amb un acumulat d’1.800.000 pàgines visitades.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist