13.7 C
Blanes
Acte de l'Agència Catalana de Turisme a Salou., amb representants lloretencs.

Lloret de Mar, exemple de bones pràctiques en turisme esportiu i familiar

La destinació va acollir al 2022 més de 300 activitats, entre estades, competicions i esdeveniments esportius, amb més de 65.000 persones vinculades en aquestes trobades

Acte de l'Agència Catalana de Turisme a Salou., amb representants lloretencs.

Darreres Notícies

Els representants de Lloret de Mar han anat fins a Salou on han participat aquest dijous en el 20è aniversari dels programes de treball de turisme familiar i esportiu de l’Agència Catalana de Turisme. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan -present en l’acte- afegeix que Lloret és un exemple de bones pràctiques en l’estructuració d’aquests i altres productes (com el turisme de congressos i esdeveniments) que permeten allargar la temporada.

Lloret está certificada des del 2006 com a destinació de turisme esportiu. L’any passat va acollir més de 300 activitats, entre estades, competicions i esdeveniments, amb més de 65.000 persones vinculades en aquestes trobades. Actualment, la vila compta amb 12 hotels i dues agències especialitzades en turisme esportiu i és la destinació amb més modalitats esportives certificades de Catalunya: futbol, atletisme, natació, triatló, ciclisme i esports col·lectius.

Pel que fa el producte familiar, Lloret de Mar disposa de la certificació des del 2010 i en aquests moments compta amb 25 hotels i empreses d’activitats. Lloret de Mar és també la destinació amb més hotels amb instal·lacions splash, de tipus aquàtiques, de la Costa Brava i actualment desenvolupa la segona part del projecte Little Foodies per integrar nous membres dins la proposta d’establiments de restauració infantil bona, sana i sostenible, juntament amb la Fundació Alicia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist