17.1 C
Lloret de Mar
Marina Nicolàs, avui als estudis

Lloret de Mar ha aprovat el Pla Local de Joventut que ha de marcar el full de ruta fins al 2023

Segons recull el nou document, l'últim pla es va executar al 100% i va aconseguir els seus propòsits en gran mesura.

Marina Nicolàs, avui als estudis

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha aprovat el Pla Local de Joventut, un document que recull les polítiques en matèria de joventut dels propers quatre anys, fins al 2023. Consta de 66 accions que s’inclouen dins dels set reptes que marca el Pla Nacional de Joventut, que són aconseguir l’èxit en la trajectòria educativa i laboral de les persones joves, afavorir-ne una bona transició domiciliària, promoure’n la vida saludable i aconseguir que avancin cap a l’autonomia i el desenvolupament personal.

També, es marquen les línies a seguir perquè puguin tenir accés a una oferta cultural que sigui educativa. I, per últim, el document també preveu que es pugui avançar cap a un nou model de país, amb una societat cohesionada, sostenible, inclusiva i innovadora.

Aquest és el quart Pla Local de Joventut de l’Ajuntament de Lloret, que es va aprovar en el ple de dilluns amb els vots favorables de tots els grups excepte ERC, que es va abstenir. Segons recull el nou document, l’últim pla es va executar al 100% i va aconseguir els seus propòsits en gran mesura.

La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, explica que el nou pla manté el que ha funcionat bé de l’anterior i, a més, s’adapta a les noves necessitats del col·lectiu. I posa de relleu que aquest pla l’han redactat des del departament de Joventut, sense necessitat de pagar una empresa externa com fan en altres municipis.

Després d’aprovar-se al ple, el nou Pla Local de Joventut de Lloret de Mar ja està en vigor fins al 2023.

spot_img

El + Vist