23 C
Lloret de Mar
Festival organitzat a Lloret per Traveltec

Lloret de Mar ha estat la seu, al juny i juliol, de 36 festivals folklòrics amb milers de participants

Un dels més destacats és el que organitza Traveltec, amb més de 1.200 persones.

Festival organitzat a Lloret per Traveltec

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha acollit 36 festivals folklòrics i actuacions de bandes internacionals durant els mesos de juny i juliol, que han portat milers de persones a la destinació.

De totes aquestes estades, destaca la celebració de la desena edició del Festival de Dansa i Folklore. El va organitzar l’agència Traveltec, i només aquest festival va reunir, tot sol, més de 1.200 persones, entre balladors i acompanyants, repartides en 35 colles. Així, durant aquestes setmanes grups procedents d’una quinzena de països com Índia, Estats Units, Mèxic, Rússia, Indonesia, Polònia, Ucraïna, Grècia, Turquia, Italia o Suècia, i de diferents edats, han actuat a Lloret de Mar.

Un dels festivals fets a Lloret.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, destaca que “venen la setmana entre Sant Joan i juliol, encara no hem entrat en la temporada alta i els nens ja no van a l’escola, per tant és clau perquè comencen a passar moltes coses”.

Tot i que la destinació rep aquests visitants al llarg de l’any, és durant els mesos de juny i juliol en què la destinació concentra més actuacions al carrer de grups internacionals. La majoria dels esdeveniments van a càrrec d’agències especialitzades com Fiestalonia, Novovira, Traveltec, Viajes Garbí o Luxtour.

L’esdeveniment de Traveltec.

Elizabeth Keegan es mostra satisfeta amb les xifres. A més, destaca que enriqueix molt l’experiència turística de la resta de visitants, és un producte que ens agrada, donant suport a les agències que fan la feina”Els espais més demandats per aquests grups són la Roca d’en Maig, la Plaça de la Vila i la Plaça Pere Torrent, a més d’actuacions itinerants que recorren el centre de la vila i el passeig marítim.

Lloret de Mar rep al llarg de l’any més de 70 festivals de música, dansa i cant. Afavoreixen l’ocupació i despesa en els allotjaments turístics, i ofereixen espectacles al carrer per als vianants i turistes. A banda dels esdeveniments que es fan a l’estiu, cal destacar que, al setembre, la destinació acollirà el Festival Internacional de Cant Coral, de cançó mediterrània. La cita reunirà prop de 800 participants, que formen part de corals d’arreu del món.

spot_img

El + Vist