17.9 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar impulsa aquest estiu una campanya de civisme adreçada als turistes

El missatge és: "als nostres més de 40.000 veïns els agrades quan tu estimes Lloret".

Les banderoles de la campanya de civisme d'aquest estiu a Lloret de Mar
Les banderoles de la campanya de civisme d'aquest estiu a Lloret de Mar

Darreres Notícies

“Als nostres més de 40.691 veïns els agrades quan tu estimes Lloret”. Aquest és el missatge de la nova campanya de civisme, impulsada per l’Ajuntament i Lloret Turisme.

servicios profesionales jimenez

Aquest cap de setmana ja s’han començat a repartir banderoles per tot el municipi i, a més, la campanya s’estén a les pantalles que hi ha en diferents punts de Lloret i també a través de les xarxes socials. L’objectiu és fer una crida al bon comportament a tots els visitants que passen les seves vacances a la destinació.

Les banderoles de la campanya de civisme d'aquest estiu a Lloret de Mar
Les banderoles de la campanya de civisme d’aquest estiu a Lloret de Mar

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assenyala que “és una campanya de civisme per a Lloret, per als visitants de la destinació, als que els hi fem arribar el missatge que: quan estimes Lloret, els veïns et fan “like”.

Després de dos anys de pandèmia, amb missatges adreçats en la prevenció de la Covid, la campanya d’enguany a Lloret es torna a centrar en tenir cura de l’entorn. És a dir, en respectar la natura, les platges, els camins, en moure’s a peu i a reciclar els residus.

La finalitat, com havia estat anys enrere, és millorar la relació entre visitants i residents, així com intentar pal·liar els efectes de la pressió turística a la destinació.

spot_img

El + Vist