21.5 C
Lloret de Mar
Presentació del nou festival a Girona.

Lloret de Mar impulsa un nou festival artístic amb altres municipis gironins

"Això al poble no li agradarà", presentat la setmana passada, vol convertir-se en un punt de trobada entre tot tipus de públics i creació contemporània.

Presentació del nou festival a Girona.

Darreres Notícies

Lloret de Mar i set municipis més de les comarques de Girona acolliran un nou festival artístic. “Això al poble no li agradarà“, presentat la setmana passada, vol convertir-se en un punt de trobada entre tot tipus de públics i creació contemporània.

Un espai capaç de generar noves formes de relació entre els espectadors i aquelles pràctiques artístiques que dialoguen amb el context. El festival “Això al poble no li agradarà” inclourà peces de sala i carrer, una creació itinerant, una conferència, una jornada i una sessió amb artistes digitals.

La directora del Teatre de Lloret, Amaranta Gibert, explica que “el títol del festival és una broma perquè a vegades les companyies tendeixen a pensar que no agradarà i és el contrari”. A més de Lloret de Mar, la resta de municipis participants són: Olot, Porqueres, Banyoles, Girona, Celrà, La Jonquera, Figueres i la col·laboració de l’Espai Nyamnyam a Mieres.

El festival, impulsat per agents artístics i equipaments culturals del territori, començarà a finals de maig i fins el 10 de juny. En el cas de Lloret, l’activitat arribarà el 3 de juny. Serà al Jardí de la Pau, on Noves espiritualitats per a persones atees de la companyia Atzucac reflexionarà sobre l’evolució de l’espiritualitat i els rituals en el marc de les societats occidentals neoliberals. La peça qüestiona com algunes persones, encara que no s’identifiquin amb cap religió o creença, projecten fe en el destí, veneren personatges o no passen per sota d’escales obertes.

El festival posa a la venda un abonament que inclou les entrades als 6 espectacles de pagament a un preu de 50€. Es pot consultar la programació i tota l’informació al portal www.aixoalpoblenoliagradara.cat, a part del web del Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist