13.8 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar manté les quatre Flors d’Honor de Viles Florides en una gala en què cap municipi aconsegueix la 5a

Lloret de Mar manté les quatre Flors d’Honor de Viles Florides. El municipi, a més, ha estat la seu de la 8a edició de les Viles Florides, que reconeixen l’impacte visual i paisatgístic, la gestió sostenible i la promoció turística del patrimoni vegetal de cada municipi. La màxima distinció serien 5 flors d’honor, però de […]

Viles amb quatre Flors d’Honor de Viles Florides
Viles amb quatre Flors d’Honor de Viles Florides

Darreres Notícies

Lloret de Mar manté les quatre Flors d’Honor de Viles Florides. El municipi, a més, ha estat la seu de la 8a edició de les Viles Florides, que reconeixen l’impacte visual i paisatgístic, la gestió sostenible i la promoció turística del patrimoni vegetal de cada municipi.

servicios profesionales jimenez

La màxima distinció serien 5 flors d’honor, però de moment encara no les ha rebut cap municipi. En aquest sentit, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, està molt satisfet de revalidar les quatre Flors d’Honor i assegura que seguiran treballant per millorar.

Gala Viles Florides a Lloret de Mar (NRLL)

El responsable de Promoció Turística de Viles Florides, Roger Parcerisas, apunta que no és negatiu que cap municipi tingui les 5 flors, perquè els requisits són molt exigents. I assegura que hi ha molts municipis que fan molt bona feina.

Cada cop hi ha més municipis que se sumen al projecte de Viles Florides. Aquest any n’hi ha 15 de nous i n’hi ha dos més que han fet la sol·licitud.

La consllera Teresa Jordà amb altres autoritats, entre les quals l’alcalde (NRLL)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, creu que és un valor destacar comptar amb un projecte com aquest. 

Cal destacar que també s’ha fet un reconeixement especial a l’escola Volcà Bisaroques per oferir el millor projecte de participació ciudadana i formació, un premi a la millor rotonda florida per a la rotonda Fèlix Rodríguez de la Fuente de Teià (Maresme) i la Flor d’Or, al millor municipi de les Viles Florides d’aquest 2019, és Olot.

La gala s’ha fet aquest divendres a la tarda, però la trobada ha durat tot el dia. Al matí, s’ha fet una jornada tècnica i s’han visitat diferents espais de Lloret com el camí que va al cementiri o els Jardins dr Santa Clotilde.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta verda.

spot_img

El + Vist