16.5 C
Lloret de Mar
Nits d'estiu a Can Font

Lloret de Mar ofereix més de 100 sessions culturals per aquest estiu

En total són una desena de propostes que es faran en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Nits d'estiu a Can Font

Darreres Notícies

Lloret de Mar ofereix més de 100 sessions culturals per aquest estiu. En total són una desena de propostes que es faran en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Les activitats són molt diverses. Per exemple, hi haurà la Ruta Indiana, que inclou una visita guiada per conèixer el llegat indià de la destinació amb entrada a la Casa Museu de Cant Font. A més, hi haurà visites teatralitzades com “Records del meu avi”, al cementiri modernista, o “Nits d’estiu”, als Jardins de Santa Clotilde.

A banda, també s’han programat diferents tallers familiars. Per exemple, n’hi ha un que proposa la creació d’un joc de pesca o un altre que té el cacau com a protagonista. Tots estan pensats per a infants a partir de quatre anys.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que des de Patrimoni Cultural es feien moltes visites en català i castellà i que des de l’àrea de Turisme van voler ampliar l’oferta a l’anglès i el francès per obrir-se als visitants estrangers.

Segons Elizabeth Keegan, en un principi hi havia certa reticència a impulsar activitats culturals per al públic estranger durant la temporada alta, però assegura que la iniciativa ha tingut molt bona resposta. En aquest sentit, tot i que els turistes arribin a Lloret en busca de sol i platja, també tenen interès per conèixer l’entorn cultural del municipi.

Les activitats s’allargaran fins a finals de setembre. Tota la informació es pot consultar al web de Lloret Turisme. Cal recordar que el 2018 l’Agència Catalana de Turisme el va escollir com a Any del Turisme Cultural i, donada la bona resposta, ho va prolongar durant el 2019. De cara al 2020, se celebrarà l’Any del Turisme Esportiu.

spot_img

El + Vist