8.3 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar organitza un programa sobre innovació i sostenibilitat per al sector turístic

Es durà a terme aquest hivern i dona continuïtat a la formació realitzada al 2022, amb una 30a de professionals.

Participants al programa de de transformació ètica i sostenible de Lloret Turisme
Participants al programa de de transformació ètica i sostenible de Lloret Turisme

Darreres Notícies

Lloret de Mar, amb el suport del Gremi d’Hostaleria, organitza aquest 2023 un programa sobre innovació i sostenibilitat per als professionals del sector turístic.

servicios profesionales jimenez

Aquesta formació dona continuïtat al programa en transformació ètica i sostenible que es va realitzar l’any passat amb una trentena de professionals. La formació va dirigida a empresaris, directors i altres càrrecs d’empreses i entitats turístiques del municipi.

Acte final Jornades Transformacio etica i sostenible
Acte final de les jornades de transformació ètica i sostenible del 2022.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “durant aquest 2023 la sostenibilitat continuarà sent un eix prioritari i transversal tant per al sector públic com pel privat. Aquest programa permetrà als participants aprendre com combinar la sostenibilitat amb eines d’innovació i així facilitar que s’incorpori en l’ADN de l’organització”.

El programa, coordinat des de l’Institut de la Creativitat, la Tecnologia i l’Ètica del Turisme (ICTET), comptarà amb un total de 3 blocs temàtics. Van destinats a crear experiències de qualitat per als clients, desenvolupar un pla d’execució i a aplicar el certificat de sostenibilitat Bioscore.

Jornades transformacio etica i sostenible Lloret de Mar 2022 2
Jornades transformacio etica i sostenible Lloret de Mar 2022 2

Finalment, el programa comptarà amb la presentació de projectes dels participants. Els interessats es poden inscriure al web ictetinstitute.com.

El programa en innovació i sostenibilitat se celebrarà del 14 de febrer al 21 de març amb un total de 10 sessions de quatre hores. Les jornades de mentoria individual per a cada empresa participant se celebraran en paral·lel.

Prèviament, el 24 de gener, es realitzarà la presentació del contingut del programa al sector turístic, que comptarà amb la presència de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat a l’Escola d’Hostaleria.

spot_img

El + Vist