19.8 C
Blanes
Els alumnes del Coll i Rodés, preparant les proves.

Lloret de Mar presenta 108 alumnes a la selectivitat

Els estudiants, dels instituts Coll i Rodés, Rocagrossa i de la Immaculada Concepció, faran les PAAU els dies 7,8 i 9 de juny a Girona.

Els alumnes del Coll i Rodés, preparant les proves.

Darreres Notícies

Lloret de Mar presenta 108 alumnes a les Proves d’Accés a la Universitat (PAAU), que tindran lloc aquesta setmana. Els estudiants, dels instituts Coll i Rodés, Rocagrossa i de la Immaculada Concepció, faran la selectivitat els dies 7,8 i 9 de juny a la ciutat de Girona.

Tots ells s’examinaran d’unes proves fonamentals que determinaran els estudis universitaris. Per saber com afronten aquest repte, hem parlat amb uns quants. El Coll i Rodès, que presenta 57 alumnes, farà la selectivitat a Montilivi. En Dani, la Claudia i en David -que faran la modalitat social i científica- expliquen que combinen els estudis a classe i a casa.

circo de las estrellas
alumnes 2

L’institut Rocagrossa presenta 24 alumnes a les PAAU, que les faran també a Montilivi. Dues d’elles, Aitashi i Lucia, expliquen que repassen aquelles assignatures que els van pitjor i que han fet un calendari per organitzar l’estudi. En David -que ha tret un 9,38, la millor nota del Rocagrossa de Batxillerat- afegeix que als matins va a l’institut i a la tarda, repassa a casa.

La Immaculada Concepció presenta 27 alumnes, que faran les proves a la Politècnia (Udg). Dos d’ells són la Daniela Laguna i Varun Navlani, que asseguren que estudient molt, però que estan nerviosos i que volen que les proves acabin el més aviat possible.

Dimecres que ve comencen les proves de selectivitat per a gairebé 42.000 alumnes catalans. És un nou rècord de matriculació i, tot i que la gran majoria prové del batxillerat, cada vegada creix més el nombre d’alumnes que fa el pas a la universitat des dels cicles formatius.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist