Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
La selecció xinesa de waterpolo entrenant a la piscina de Lloret

Lloret de Mar rebrà operadors xinesos amb la voluntat d’explorar aquest mercat

Seran a la destinació demà divendres i la intenció és conèixer l'oferta esportiva, motiu pel qual visitaran diverses instal·lacions com la piscina.

La selecció xinesa de waterpolo entrenant a la piscina de Lloret

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Lloret de Mar es vol obrir al mercat xinès. Per això demà divendres rebrà un grup d’operadors xinesos, interessats en l’oferta esportiva de la destinació, sobretot en el futbol i el triatló. L’estada prové d’una acció amb l’Agència Catalana de Turisme, entre empreses catalanes i agències vingudes de la Xina.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, apunta que és important per a la destinació començar a explorar el mercat xinès. La previsió és que els operadors arribin a la vila demà al migdia i se’ls farà una presentació a l’hora de dinar. A la tarda, visitaran diferents equipaments esportius municipals, com la piscina, on aquests dies precisament entrena la selecció de waterpolo olímpica de la Xina. I a la nit, dormiran en un hotel de Lloret.

A banda d’aquesta estada, els representants lloretencs avui han viatjat a Madrid per participar en una reunió amb altres destinacions vacacionals madures. Aquesta ha estat la primera trobada de l’Observatori de la digitalització de destinacions turístiques, creat a través de la Xarxa de destins turístics intel•ligents, impulsada per SEGITTUR i Exceltur.

Si mirem al cap de setmana, Lloret Turisme ha muntat una visita teatralitzada al cementiri, en què s’explicaran contes amb ambientació musical. Es titula Records del meu avi.

La proposta, que forma part de la iniciativa Som Cultura, arriba aquest diumenge, a les cinc de la tarda. La visita és gratuïta però requereix inscripció prèvia a les oficines de turisme. Encara hi ha places disponibles.

El Festival Som Cultura l’impulsa el Patronat de Turisme Girona – Costa Brava durant tot el mes de novembre. A la comarca de la Selva, aquest cap de setmana hi ha diverses activitats programades, com ara “La ruta més dolça de la Selva” a Santa Coloma de Farners, “La capsa de Pandora” a Tossa de Mar o “El gust de la paraula” a Caldes de Malavella.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica